Part 1

5.3K 166 8

We zijn al bijna een maand verhuisd. Ik vind het wel leuk hier, ik woon nu in Amsterdam. Ik mis mijn oude vrienden uit Rotterdam zo erg, maar ik kan ze altijd bezoeken. De laatste tijd is het er niet van gekomen, omdat ik druk ben met het uitpakken van alles en inrichten van m'n kamer. Het schijnt ook dat er jongens van de boyband B-Brave op school zitten, maar het intresseert me niet zo erg. Toen ik het m'n vriendinnen vertelde, werden ze helemaal hysterisch. Ze zijn 'geschenken uit de hemel' volgens hun. Het maakt me allemaal niet zoveel uit. Wat is nou de kans dat ik dit nieuwe schooljaar in precies dezelfde klas als hun zou zitten? Hanna? Kom je eten?' Hoor ik mn moeder roepen. Ik ren naar beneden omdat ik best wel honger heb na al dat gesjouw van de laatste paar dozen.

Als we aan tafel zitten begint m'n zusje met praten. 'Dusssss, de jongens van B-Brave zitten op jouw school?' 'Ja klopt, Desree vindt het helemaal te gek, maar het intresseert mij niet zo.'' Ik heb eerlijk gezegd ook nog niet een foto van ze gezien, omdat ik daar nog geen tijd voor had gehad. We wonen nu in Beverwijk, DE woonplaats van DE Kaj van der Voort. M'n zusje pakt d'r mobiel en laat me een foto van Kaj zien. 'Wow, zeker niet verkeerd nee.' Hij is knááááp! Opeens krijg ik gewoon zin om naar school te gaan, apart.

Als ik boven op m'n bed lig, ontgrendel ik m'n iPhone. Op Instagram tik in in de zoekbalk in: 'kajleroy'. Ik ga naar z'n profiel en klik op volgen. Ik like wat van z'n foto's en ik open Twitter. Z'n Twitter is @KAJVANDERVOORT, dus ik begin hem te volgen. Opeens zie ik z'n laatste tweet. "Super! Morgen weer school.'' Vast sarcasme, denk ik bij mezelf. Ik bel nog even met Desree en zeg dat ik zin heb om morgen naar school te gaan. We praten er nog over hoe graag ik zou willen dat ze nu hier was.

Ik heb gedoucht en ik lig in bed. Zou ik bij Kaj in de klas zitten? Of misschien wel bij één van de andere van B-Brave.

Ugh. Eerste dag school. Moet dit? Ik kleed mezelf aan en loop naar de badkamer om m'n make-up te doen. Oh fijn, wat zit m'n haar toch weer super vandaag. Kan er nog wel bij hoor, een bad hair day.

Als ik eenmaal op de fiets zit ben ik al weer bijna te laat op school. Maar als ik de bocht om wil gaan, gaat het opeens vreselijk mis. Het enige wat ik in m'n ooghoek dichterbij zie komen met een volle snelheid, is een zwarte scooter....

Bij 10 votes een nieuwe part, hoe denken jullie dat het verder gaat?

Friends with benefits (B-Brave)Lees dit verhaal GRATIS!