Birinci Bölüm

127 3 1
                                    

Darius gözlerini kulüpte gezdirerek, dans pistini dol- durmuş yarı çıplak bedenleri süzdü. Screamer bu gece hıncahınç doluydu; her yerde deri kıyafetlere bürünmüş kadınlarla, suç dünyasında yüksek lisans yapmış gibi görünen adamlar vardı.

Darius ve kendisine eşlik eden kişi böyle bir kulüpte asla göze batmazdı.

Diğerlerinden tek farkları, gerçekten katil olmalarıydı.

"Bunu yapacak mısın?" diye sordu Tohrment.

Darius başını kaldırdığında, masanın karşısındaki diğer vampir gözlerinin içine baktı. "Evet."

Tohrment elindeki İskoç viskisini yudumlayarak, gaddar bir ifadeyle gülümsedi. Köpekdişlerinin uçları göründü. "Sen delinin tekisin, D."

"Öyle olduğumu biliyorsun."

Tohrment kadehini saygıyla eğdi. "Ama çıtayı yükseltiyorsun. Nasıl bir şeyin içine girdiğine dair zerre fikri olmayan masum bir kızı alıp, dönüşümünü Wrath gibi birinin ellerine teslim etmek istiyorsun. Bu tam anlamıyla delilik."

"O şeytani biri değil. Görüntüsünün aksine." Darius birasını bitirdi. "Ve biraz saygı göstersen iyi edersin."

"Ona it gibi saygı duyuyorum. Ama bu kötü bir fikir."

"Ona ihtiyacım var."

"Buna emin misin?"

O anda, üzerinde mikromini etek, baldırlarına kadar çıkan çizmeler ve zincirlerden yapılmış büstiyer olan bir kadın masalarına doğru geldi. Bir kilo maskaranın arkasındaki gözleri parıldarken, kalçaları çift eklemliymiş gibi yürüyerek uzaklaştı.

Darius kadını görmezden geldi. Bu gece aklında seks yoktu.

"O benim kızım, Tohr."

"O bir melez, D. Hem Wrath'ın insanlara karşı nasıl hisler taşıdığını da çok iyi biliyorsun." Tohrment başını iki yana salladı. "Büyük-büyük-büyükannem de melezdi; Wrath'ın etrafındayken bundan bahsettiğimi hiç duymamışsındır herhalde."

Darius garsonun dikkatini çekmek için elini kaldırıp, kendi boş bira şişesiyle Tohrment'in neredeyse kurumuş olan kadehini gösterdi. "Bir çocuğumun daha ölmesine izin vermeyeceğim. Onu kurtarabileceğim herhangi bir olasılık varsa, bunu değerlendireceğim. Hem, dönüşümden geçip geçmeyeceğini bile bilmiyoruz. Benimle ilgili gerçeği asla öğrenmeden de mutlu bir hayat sürebilir. Bu daha önce oldu."

Bunları söylerken, kızının öldürülmeyeceğini umut ediyordu. Çünkü kızı dönüşümden geçip vampir olursa, diğerleri gibi o da avlanacaktı.

"Darius, Wrath bunu yaparsa, sana borcu olduğundan yapacak. Bunu istediğinden değil."

"Her nasıl olacaksa razıyım."

"Peki ama kızını kime teslim ettiğinin farkında mısın? Wrath ancak kısa namlulu bir tüfek kadar koruyucudur ve ne kadar hazırlıklı olursan ol, ilk sefer çok sert olabilir. Kaldı ki kızın hazırlıklı filan değil."

"Onunla konuşacağım."

"Nasıl olacakmış bu konuşma? Ona gidip, 'Hey, beni hayatında hiç görmediğini biliyorum ama ben senin babanım. Ah, bil bakalım ne oldu? Evrim piyangosunu kazandın! Sen bir vampirsin!"

"Şu anda senden nefret ediyorum."

Tohrment masaya doğru eğildiğinde, kalın omuzları deri ceketinin altında belirginlik kazandı. "Her zaman arkanı kollayacağımı biliyorsun. Yalnızca bu konuyu bir daha değerlendirmen gerektiğini düşünüyorum, o kadar." Araya ağır bir suskunluk girdi. "Bunu belki ben yapabilirim."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 01, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Karanlık Sevgili Ön OkumaWhere stories live. Discover now