második rész // VÉGE

54 7 0
                                    

Xiumin nagyon sokat segített nekem, levette a súlyt a vállaimról, amitől olyan boldog vagyok, mint már rég voltam. Kötelességemnek éreztem most Kyungsoot is újra boldoggá tenni, nem hagyom, hogy még egyszer megverjék, ha ez az én káromra megy is és megint megkötöznek a depresszió nehéz és fájdalmas láncai.

Ez sem érdekelne mert tudom, hogy Minseok itt lesz mellettem történjen bármi is. Igen, már vagy egy hónapja boldogítjuk egymást és talán mi vagyunk a kulcs egymás hamisítatlan és őszinte boldogságához.

Ezt az érzést pedig Kyungsoonak is meg kell tapasztalnia.

Persze nem hazudok, hogyha azt mondom, hogy nagyon nehéz közel kerülni hozzá. Többször is kizárt a házából, lekoptatott vagy csak némaságba burkolózott előttem, amivel egy kicsit sem könnyítette meg a dolgom, de persze a legkevésbé sem neheztelek rá emiatt, sőt! Nagyon is megértem mert túlságosan is ismerős a helyzete számomra.

Olyan két hete részmunkaidős állásban dolgozom egy kávézóban, ahol megismerkedtem és összebarátkoztam a mindig vidám Park Chanyeollal. Az Ő kedvét még a zsémbes főnökünk, de még az elégetlenkedő vendégek sem tudják elronrani. Őt egy mindig vidám aura lengi körbe, amely akarva, vagy akaratlanul, de biztosan átragad a körölütte lévőkre.

Amiért nagyon örülök, hogy megismertem ezt az embert mert kiderült róla, hogy meleg. Ez egy igen hosszú történet, de a lényege annyi, hogy véletlenül meghallottam, ahogyan a volt barátjával veszekednek.

Megtudtam, hogy akkor még csak néhány napja szakítottak, mert Yeol nem érezte többé magát jól vele. A kissebb, Baekhyun nevezetű fiúcska szüntelenül csak féltékenykedett, már-már elzárta Őt a barátai és a külvilág elől, amikor a Yoda észbe kapott és szakított vele.

Én persze már akkor tudtam, hogy össze fogom Őt ismertetni Kyungsooval, de nem akartam siettetni semmit, mert hát mégis csak most szakított a barátjával..!

A mai nap különösképpen jól indult, Yeol mint mindig, már korán reggel bent volt és a kis kávézót rendezgette.

-Chanyeol...-megköszörültem a torkom elé lépve, mire Ő kiváncsían pillantott le rám.-Van egy nagyon jó barátom, Do Kyungsoo és tudod... Én csak arra gondoltam, hogy esetleg megismerhetnétek egymást!-pislogok zavartan az óriásra, ugyan is én tényleg nem vagyok otthon ezekben a kerítős dolgokban... Szerencsére Ő csak egy megkönnyebbült sóhajt engedett ki, majd mosolyogva bólintott néhányat. Biztos azt hitte valami súlyosabb dolgot fogok elmondani neki.

-Persze.-óvatosan megütögeti a fejem búbját majd tovább áll takarítani, de én felbátorodva követem őt.

-Mondjuk holnap műszak után?-faggatom tovább mire csak felnevet majd újfent rám vezeti tekintetét.

-Miért nem ma?-kuncog továbbra is.

-Áh... Kyungsoo nem híve az ilyen random dolgoknak, előbb inkább beszélnék vele én.-magyarázom neki hallkan, kissé félve a reakciójától mert ezt most tényleg nem akarom elszúrni Kyungsoonak. Yeol csak a fejét csóválta majd vigyorogva folytatta tovább a takarítást minden szó nélkül. Esküszöm néha tényleg olyan, mintha valamit szívott volna...-Megbeszéltük?-utánna sétálok izgatottan.

-Meg hát.-rám pillant boldogan, én pedig elégedetten nyugtázom magamban, hogy most kerítettem Kyungsoonak egy igen csak jó partnert. És, hogyha az az önfejű barátom is belemegy a dologba, akkor Yeolt ismerve már csak nagyon kevés lépés választja el Őt a boldogságtól.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 05, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The price of happiness [exo hungarian ff]Where stories live. Discover now