Gençlik Yılları!

7.9K 90 5
                                    

Merhaba!

Ben Aras. Şey hani şu okulda havalı havalı giyinen bütün kızların peşinde olduğu çocuk. Yakışıklı olan deli olan değil. Deli olan deli zaten. Mertcan delisi.

Ah her neyse! Ukala biri değilim sanılanın aksine. Ben arkadaşlarımla çılgınlığın dibine vurmuş bir üniversite öğrencisiyim sadece!

Üniversite pek çok şeyin başlangıcı olabiliyor. Yeri geliyor özgürlüğün, yeri geliyor çılgınlığın, yeri geliyor olgunluğun başlangıcı... Ama en önemlisi de aşkların başlangıcı...

Bütün bunlar hikayeye değer şeyler! Gençlik yılları... Henüz çocukluktan çıkıp olgunlaşmaya başladığımız dönem. Ama pekte olgunlaştığımız söylenemez, ha? Yani kim üniversite bahçesinin içinde kovalamaca oynar ki? Cevap: Biz!

Benim ve manyak tayfamın gençlik yıllarında yaptıklarını okuyarak, kahkahalarınızla bize eşlik edip; aşklarımızla ağlayıp, kavuşmalarımızla sevinmeye hazır mısınız?

Yazardan not : Başlık öylesine geldi yine :D Nedense koyduğum başlıkları hiç sevmiyorum. Garip işte :D Yani bir hikayeyle sizlerleyim! Bu kez kahkaha bombardımanına gençlik yıllarından başlıyoruz. Kemerlerinizi bağlayın ve her bölümü kahkaha garantili hikayeyi okumaya hazır olun! :) Birkaç oy sonrasında yb paylaşacağım. Votelar ve yorumlarınızı bekliyorum :) Öpücükler! :* :)

Gençlik Yılları!Where stories live. Discover now