Week 7 en 8

30 6 20
                                    

Aangezien ik van heel veel van jullie gehoord heb dat ze in de vakantie niet echt veel tijd hebben om met de wedstrijd bezig te zijn, heb ik het volgende besloten:

Over week 7: ik heb van twee deelnemers, Juna en Marit, de tekening op tijd binnengekregen. Van Nellie heb ik hem inmiddels ook, wel negen minuten te laat, maar dat valt binnen de marche van een kwartier te laat zijn(dan krijg je geen minpunten en telt je opdracht dus nog gewoon mee). 
Ik heb van één deelnemer na de deadline een vraag om uitstel gehad. In principe wordt dit dan niet meer verleend, MAAR ik heb van meer dan de helft niks binnen en veel van jullie hebben weinig tijd. DUS krijgen jullie ALLEMAAL nog drie dagen extra voor de opdracht. Nieuwe deadline: dinsdag 25/07/2017, 20:00 uur

Over week 8: ik zet de opdracht online. Hieraan kunnen jullie werken tot aan het eind van mijn vakantie(zondag 20/08/2017, 20:00 uur). Heeft iedereen het eerder ingeleverd, dan komt de uitslag eerder. Lukt dit in verband met jouw vakantie nog steeds niet? Meld dit dan even, dan kijken we naar uitstel.

Oplossing geaccepteerd?;)

De Wattpad Spelen/AFGELOPEN/Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz