Week 5: Plaatje bewerken

73 9 9
                                    

Hier zijn we weer met een nieuw onderdeel! Schrijven lag je niet zo? Misschien heb je hier meer geluk!
Hoewel de uitslag van het vorige onderdeel nog niet bekend is(dit zal zo snel mogelijk, dus na dat het uitstel van iedereen is verlopen, bekend gemaakt worden), is hier voor de wachtenden toch alvast de volgende opdracht.
We gaan twee weken, dus twee opdrachten, een plaatje bewerken. Wat bedoel ik daarmee?

Het is de bedoeling dat je zelf een afbeelding uitkiest en die bewerkt of dat je de afbeelding doe je van ons hebt gekregen bewerkt. Dit verschilt per opdracht. Bij elke opdracht is het de bedoeling dat je twee afbeeldingen bewerkt.
Voor elk bewerkt plaatje kan je 10 punten krijgen. Het gemiddelde van het aantal punten dat je voor elk plaatje krijgt, is het aantal punten dat je krijgt.
[Voorbeeld: Tom heeft voor zijn eerste plaatje van mij 7 punten en voor zijn tweede plaatje 8 punten gekregen. Gemiddeld krijgt hij van mij dus 7,5 punten.
Van Tommiewan112 heeft hij voor het eerste plaatje 6 punten en voor het tweede plaatje 8 punten gekregen. Gemiddeld krijgt hij van Tommiewan112 dus 7 punten.
Het puntentotaal dat hij krijgt is (7,5+7)/2=7,3 punten.]
BELANGRIJK: Er mag GEEN tekst op het plaatje staan.

De opdracht voor deze week:

Plaatje 1:
Bewerk onderstaande afbeelding:

Zorg dat de bewerkte afbeelding aan de volgende eisen voldoet:- geen tekst- kleur blauw moet te zien zijn- Het plaatje moet een mysterieuze sfeer hebben

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zorg dat de bewerkte afbeelding aan de volgende eisen voldoet:
- geen tekst
- kleur blauw moet te zien zijn
- Het plaatje moet een mysterieuze sfeer hebben

Beoordeling:
Aan de opdracht voldaan - 1 pt
Blauw - 2 pt
Mysterieuze sfeer - 3 pt
Originaliteit - 4 pt

Plaatje 2:
Kies zelf een afbeelding en bewerk deze, zodat de afbeelding aan de volgende eisen voldoet. Zet hierbij zowel het bewerkte als het onbewerkte plaatje.

Eisen:
- geen tekst
- de kleur wit mag niet te zien zijn
- het plaatje moet een romantische sfeer hebben

Beoordeling:
Aan de opdracht voldaan - 1
Geen wit - 2
Romantische sfeer - 3
Originaliteit - 4
(hieronder valt ook de moeilijkheidsgraad. Een plaatje met twee verliefde mensen is natuurlijk makkelijker dan een horror plaatje;))

De uiterlijke inleverdatum is donderdag 04/05/2017, 20:00 uur.

Uitstel vragen is mogelijk!

LET OP! Ik ben vanaf nu wel wat strenger met uitstel verlenen. Ik merk dat er vaak uitstel wordt gevraagd, als je een goede reden hebt is daar natuurlijk niets mis mee, maar laat het niet te vaak gebeuren. Ook uitstel vragen na de inleverdatum, wordt regelmatig gevraagd. Dit is wel een beetje laat. Geef een goede reden, dus niet 'mag ik uitstel? Ik heb geen inspiratie.' Of zo iets. Ook is te laat, te laat. Vraag dus niet na de deadline nog uitstel aan. In vorige gevallen kon dat wel, hoewel je wel aftrek kreeg, maar dat gaat vanaf nu dus niet meer. Te laat of niet ingeleverd, is gewoon volgens de regels, twee punten aftrek.

Succes!

De Wattpad Spelen/AFGELOPEN/Where stories live. Discover now