⚠ 4.️(+18)⚠️

24 2 0
                                    

Gyerekek,mint ahogy a címből is látszik, 18+os rész jön,semmi felelősséget nem tudok vállalni ha esetleg egy fiatalabb korú tinédzser vagy ne adja isten gyermek olvassa el. Aki nem szereti az ilyen tartalmakat, az hagyja ki ezt a részt. És folytassa a következővel. ❤🐝
-------
Egyből befutottam a fürdőbe egy vizes törülközőért és az elsősegély ládáért. Leültettem Claest az ágyra majd letöröltem a vért az orráról és a szájáról, lefertőtlenítettem majd két-két szivacsot nyomtam az orrába hogy felfogja a vért.
-Ne haragudj könyörgöm, nem volt szándékos.-már potyogtak a könnyeim.
-Nyugi,nincs semmi baj. De azt hiszem én most kihagyom a fürdést,bocsi srácok. De még este egyet zenélnünk is kell, és addigra jobban kéne lennem.Menjetek csak nyugodtan nélkülem. Én jól leszek.
-Persze haver értjük ezt, de egyedül nem hagyunk.-mondta Otto.
-Én itt maradok vele,nekem úgy sincs kedvem fürdeni.-mondtam.
-Okés. Biztos megleszel haver?-aggódott Eric.
-Biztos.-kacsintott Claes.
A srácok vállon veregették Claest, Patti megölelte majd elmentek.
Ketten maradtunk a szobába.
Claes bedőlt az ágyba míg én bezártam az ajtót.
-Kérsz valamit inni?-nyitottam ki a hűtőt.
-Egy kola jól esne.-kivettem kettőt majd én is bedőltem Claes mellé az ágyba.-Nézünk valami filmet?-kérdezte.
-Persze.-mosolyogtam rá. -Nézzük mi van itt.
"Szupercella,Halálos iramban,Híradó,Anna és a droidok."
-Szupercella jó lesz?-fordultam felé.
-Tökéletes...mint te...-motyogta.
-Hogy...hogy...micsoda??-vöröslött az arcom.
Végigsimított az arcomon. Mire akaratlanul is de lehunytam a szemeimet. Éreztem ahogy közelebb jött hozzám, az ajkaim automatikusan elnyíltak maguktól, éreztem forró leheletét az arcomon. Beletúrt a hajamba majd megcsókolt. Olyan puha ajkai vannak. Tökéletesen csókol. Érzékien de nem túl vadul. Megnyalta alsó ajkaim, bejutást kérve a számba. Megadtam neki azt. Nyelvünk vad táncot járt. Ráharaptam alsó ajkaira majd meghúztam azt. Egyik kezemmel beletúrtam a hajába másik kezemmel pedig az oldalát cirógattam. Magára rántott, így már rajta ültem. Nyelvünk egyre vadabb táncot járt, és egyre jobban élveztem. Nem tudtam betelni vele.
Éreztem ahogy férfiassága egyre inkább nyomja a vaginámat. Claes eltolt magától.
-Akarod?-beleharapott ajkába.
-Igen.-feleltem.
-Mondd ki hogy, mennyire akarod.-erősködött.
-Akarlak Claes,kívánlak.-beszívtam alsó ajkam.
Azzal a lendülettel megfordított minket így most én voltam alul. Beletúrtam a hajába és magamhoz rántottam egy csókra, elhúzódott majd elkezdte csókolgatni az arcom vonalát majd egyre lejjebb haladt, csókolgatta a nyakam néhol itt-ott megszívva mire én akaratlanul is de kisebb nyögéseket adtam ki, letépte rólam a melltartómat majd rámarkolt a melleimre. Nyomkodta egy kicsit majd apró nyálas puszikat adott rá majd,folytatta az útját lejjebb mire elért a bugyim vonaláig,leszedte azt,s majd tovább puszilgatta a domboromat mire elért a csiklómig ahol ajkaival elkezdett kényeztetni. Éreztem hogy egyre jobban nedvesedek be mikor Claes nyújtotta az ujját hogy nyálazzam be. Így is tettem. Nem cicózott, belém nyomta mind két ujját,majd kihúzta,újra visszarakta, majd ezt a műveletet megismételte párszor. Egyre gyorsabban mozgatta bennem mire úgy éreztem hogy elmegyek. De nem engedte, így gyorsan kihúzta belőlem. Tudtam mi jön. Nagyon nem szerettem,de muszáj hogy nekem is jobb legyen. Felültem majd elkezdtem nyalogatni a makkját közben markolgattam a heréit. Végignyaltam mindenhol a méretes farkát. Majd ahogy tudtam bekaptam az egészet. Claes felnyögött, elkezdtem egyre gyorsabban szopni,mire úgy éreztem hogy eléggé nyálas az egész. Lecuppantam róla mire Claes kinyitotta a fiókot és előhalászott belőle egy kotont. A kezembe adta, a fogammal eltéptem a csomagolását,majd kihúztam belőle, ráhelyeztem az elejét a farkára,majd a számmal a farkát bekapva legörgettem az óvszert. Hátradöntött majd szétnyitotta a lábaimat.
Tövig belém hatolt mire sikkantottam egyet. Egyre gyorsabb ütemet diktált amitől egyfolytában lihegtem és ha eltalált olyan pontot felnyögtem. A véget jártuk mire már annyira elkapott a hév hogy elkezdtem karmolgatni a hátát.Egyre nagyobbakat nyögtünk az élvezettől. Majd elmentünk,szinte egyszerre.
Még lihegtünk kicsit majd lehajolt hozzám és egy csókot nyomott a számra.
-Köszönöm.
----
Hát Zümikéim,itt az első 18+os rész. Én meg vagyok elégedve vele,remélem ti is,ha igen nyomjatok egy 'VOTE't vagy kommenteljetek. Szeretlek titeket Zümikéim😊❤🐝

⚠️THE VIGILAND FANFICTION⚠️Where stories live. Discover now