Part 33

2K 130 13
                                    

Bu bölüm;

elifnur2013,

KartaliceTutku,

Guvvce,

CansuMalik7,

-LittleBlackStar-,

One_1903

Ve

bradfordsbadgirl2000'e

İthaftır.

*Ayrıca pinkmarsmellow adlı okuyucuma da sınavında başarılar diliyorum.  Tüm okuyuclarıma TEOG'da başarılar diliyorum...

İyi Okumalar...

***

Lady Gaga- G.U.Y ile okuyun.

***

Zayn'in delici bakışları üstüm de dolaşıyordu. Aynı okuldayız? Birinden vazgeçmek? Neler dönüyor burada?

"Kimden mesaj geldi?" Sertçe yutkundurken hem boynumda ki izi nasıl açıklayacağımı hem de mesajı ne şekilde halledecğimi düşünüyordum. Şu anda tam bir bok çukurunun içindeydim.

"Telefonunu bana ver!" Zayn'in sesini duyduğum da telefonu kapatıp cebime sıkıştırdım. Hadi Ash her hangi bir şey de! Ya da öğretmen içeriye girsin!

"Kimdi o!" Bakışlarımı Zayn'e çevirdim. Ne diyecektim? -J ya da Jonat mı? Hadi ama! Her türlü bu okulda o piçi bulurdu.

"Eğer bugün bir olay daha yaşamak istemiyorsan telefonunu bana ver!"  Sesimi çıkartmadım. Beynim görevini yerine getiremiyordu. Her hangi bir şey düşünemiyordum.  Hadi ama! Kıaymette kopabilir. Yeter ki şu durumdan kurtarın beni.

"Elena!? Telefonunu ver!" Bir kere daha sertçe beni uyardığında başımı olumsuz anlam da salladım.

Elini ani hareketle cebime atıp telefonumu tek hamle de çıkarttı ve ayağa kalktı.

"Eğer peşimden gelirsen seni ağalatark beceririm. Burada otur ve sakın kalkma." Gözlerimin dolmasına aldırmadan yalvaran bakışlarla Zayn'e bakmaya devam ettim. Benş umursamadan sınıftan çıktı.

O mesajı okuduğunda ki halini çok merak ediyorum. Kesin okulu yerle bir edecek ama -J'yi bir yerden çıkartacak. Buna adım gibi eminim. Bu sorun değil. Yani Jonat'ı dövmesi. Ya da o J kimse o'nu. Zaten hak ediyordu.

Asıl korktuğum şey Jonat'ın benim hakkım da söyleyeceği şeyler. Tabii, eğer o'ysa.  Ve Zayn'in duyduklarından sonra bana yapacakları. Evet, yapacakları. Çünkü diyecek bir şey bulamayacak. Her neyse. Bunu o zaman düşünürüm.

"Zayn nerede?" Başımı Ash'a çevirip ne cevap vereceğimi düşünmeye başladım. Ağzımı açıp cevap vereceğim sırada içeriye giren nefes nefese olan çocuğa tüm dikkatimi verdim.

"Dışarıda.." Çocuk, nefes nefeseydi ve  zorla konuşuyordu. "Dışarıda.. Büyük kavga var." Çocuk, kelimelerini bitirir bitirmez tüm sınıf anında dışarıya boşalmıştı bile. 

Eğer Zayn, sen sakın buradan kalkma demeseydi, gider ve bakardım. Çünkü; kavga izlemeye bayılırım. Hele de kız kavgaları... Saç çekmeler, çığlıklar falan.

 Hatta eskiden Zayn benim için kavga bile ederdi. Anılarımız gözümün önünden geçmeye başladığında aptalca sırıttım.

*Geçmiş*

MotherFucker (ZaynMalikFanFiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin