17. dotyk

6K 305 8
                                    

Išli sme s Erickom do kina na nový film Baby Driver.
,,Whooho! To bolo super!" vykríkla som, keď sme vyšli zo sály B. ,,Tak to milujem!" zasmiala som sa. ,,Ja milujem te.." zbitok si zamumlal. ,,Čo ?" usmievala som sa naň ho. Chcela som, aby to zopakoval. ,,Nejdeme si niečo kúpiť? Piť? Vysmedlo mi." zahovoril to a zasmial sa. ,,Okay." povedala som to skleslo.

Sedeli sme u mňa na gauči a pozerali televízor. Rozmýšľala som nad tým, čo mi dnes povedal pred kinom. No nie mne presne, ale čo povedal. On ma miluje? Pozrela som sa naň ho. Bol zažratý do seriálu. Všimla som si, že sa aj on ide pozrieť na mňa, tak som rýchlo odvrátila pohľad na televízor.

Erickov pohľad
Pozrel som sa na ňu. Tie dokonalé obrisy tváre. Je tak milá a zlatá. Patrick je debil, že sa zachoval k takému drobnému stvoreniu ako je Annie tak hnusno. Keď nám vtedy oznámila, že odchádza, si myslím, že som bol z toho viacej v prdeli ako on. Uznal som prehru,keď ju získal on a nie ja. Teraz by som ju najradšej pobozkal. Ale nemôžem. Išla si zobrať z balíčka čipsov čo boli medzi nami, tak som naschvál spravil to isté. Stalo sa presne to, čo sa malo. Dotkli sme sa rukami. Pozrel som sa na Annie, ktorá sa usmievala a pozerala sa na naše ruky. Po chvíli som ich spojil a ona sa pozrela na mňa so svojími krásnymi očami.

StayWhere stories live. Discover now