8. kávu alebo čaj?

6.5K 344 5
                                    

Otvorila som oči a vtom mi vrazil silný tlak do nosa. Posadila som sa a keď som sa chytila nosa a potom pozrela na prsty, boli celé od krvy. Na nočnom stolíku boli servítky. Priložila som si jeden servítok k nosu a postavila sa z postele. Bola som v chlapčenskej izbe. Asi u Patricka. Pozrela som sa von oknom, cez ktoré bol výhľad na záhradu, kde Patrick a Erick venčili psa.

,,Ale pozrime, kto sa nám to tu zobudil." zasmial sa Erick , keď som prišla dolu za nimi. ,,Ako sa cítiš?" dobehol ku mne Patrick, ktorý mal krvavú jazvu , ktorá mu rozdelovala obočie na dve časti. ,,Dobre, ty?" pohladila som ho na cele , blízko jazvy. ,,Ja sa mám fajn, bál som sa o teba." usmial sa ,,Kávu alebo čaj?" po chvíli sa spýtal. ,,Kávu prosím," usmiala som sa a v tom sa Patrick stratil niekde v byte. ,,A čo ty Erick?" prišla som bližšie k nemu. ,,Ja sa mám fajn, Patrick sa o teba veľmi bál." pousmial sa. ,,To je od neho pekné." usmiala som sa. ,,Erick? Čo si dáš ty?" zakričal Patrick spomedzi dverí. ,,Kávu."

Sedela som v Patrickovej izbe s kávou v rukách. Priniesol mi svojej sestri Andrei sveter, pretože sa vonku trochu ochladilo a mne zostala zima. ,,Necítiš sa tu sama?" do izby vošiel Patrick.

StayWhere stories live. Discover now