➹Epilógus

378 23 5
                                    



Alysa

Pontosan egy évvel ezelőtt ismertem meg a Magconos fiúkat. Teljesen megváltoztatták az életem átlagos körforgását. Azonban, ha Kit nem állt volna elő a táborral, sosem találkoztam volna velük. A tábor összehozza az embereket. Megismersz újakat, akikkel életreszóló barátságokat kötsz. A legtöbb esetben. Nekem a Summer Camp csupa jót hozott az életembe. Lu-t, a bolond cserkészlányt, aki mellettem állt jóban-rosszban.

Nash-t, aki furcsa módon fejezte ki a szeretetét felém, de mindig felvidított. Cameron-t, aki őrült módon utánam jött Nash-el, amikor elhagytam a tábort az UCGT miatt.
Josh-t, akit pisis kislányként ismertem meg, ő volt az a fiú, akinek nem számított, hogy a barátságunk megszakadt, mindig éreztette velem, hogy mellettem van.

És végül... Matt-et. A srácot, aki által tapasztaltam, hogy milyen igazán szerelmesnek lenni. Előtte nem volt alkalmam bárkit is őszintén szeretni. Azonban Espinosa megtanított rá. Arra, hogy milyen ha valakit teljes szívedből szeretsz. Akárhányszor éreztem magam fáradtnak lelkileg vagy összetörtnek, ez mind nem számít, mert a legfontosabb dolgot kaptam tőle, amit a 14 évem alatt senkitől sem kaptam meg. Anyáékon kívül. De ők már nincsenek velünk. Nincsenek itt, hogy támogassanak, szeressenek.

Július 26, szombat, 9:00.

Reggel a Dynastyra keltem. Fogalmam sincs mikor állítottam be ébresztőnek, de gyanítom, hogy Cameronéknak köze van hozzá. Ásítozva megnyomtam a stop gombot, majd a bőröndökkel együtt sétáltam le a lépcsőn, de az ötödik lépcsőfoknál beakadt az egyik kerék és a cuccaimmal együtt legurultam.

Gracie a fejét fogva meredt rám.

– Mintha nem is te lennél – ironizált, hisz' ez minden héten megtörténik.

Dühösen feltápászkodtam és ellöktem a cuccokat magamtól.

– Köszi, én is szeretlek. Megjött már a busz? – kérdeztem az ajtó felé fordulva.

– Igen, a fiúk már rajta vannak, ha jól látom – ölelt át búcsúzkodva.

– Később hívlak, szeretlek – intettem.

− Érezd jól magad. És ne igyál alkoholt! – ordított anya utánam, mire összeráncolt szemöldökkel hátra fordultam.

Ezt ő sem gondolta komolyan. Az összes táborozó aki volt tavaly azért megy, hogy bulizzon. Ahogy mi is.

Cameron

Fél órája áll a busz Alysáék háza előtt. Dunsztom sincs, hogy mit csinálnak, de már unom az ülést. Ígyis úton vagyunk már egy órája, mert mi a belvárosban foglaltunk szobát egy szállodában. A tábor után visszautazunk Floridába és ott folytatjuk a koncertekkel. Mindannyian reméltük, hogy maradhatunk Californiában egy kicsit, de már a bál után a reptérre kell mennünk.

Mielőtt Californiába költöztünk, étünk Floridában is. Az unokatestvéreim most ott élnek, így amíg ott vagyok náluk vendégeskedek.

Nash

30 perc 2 másodperc után láttuk kilépni Alysát és Kitet az ajtón. Harington fújtatva hátra sietett, Alysa pedig bicegve sétált felénk. Mindenki döbbenten figyelte.

Summer Camp ⇝ MAGCONWhere stories live. Discover now