Neler Karıştırıyoruz - İlk Sayı'ya Ramak Kala

321 66 53
                                    

Zamanı gelince çıkan dergi,
deyip zamanın dudaklarına üç kesik çizgili bir gülümseme bıraktık.

Sayı öncesi kesik çizgilerin yapması gereken son birkaç hazırlık kaldı, sizlere zamanın peşine sizlerle takılıp emin adımlarla birlikte arșınlayacağımız bu yolda karşınıza çıkacak buz üfleyen ejderhalardan, beceriksiz büyücülerden, gök cücelerinden, çirkin prenseslerden, güzel cadılardan bahsetmek istiyoruz.

İsterseniz başlayalım! 


||Röportajlar

Son zamanlarda wattpad dünyasında bir  moda haline gelen röportaj içinde bir farklılık meydana getiriyoruz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Son zamanlarda wattpad dünyasında bir  moda haline gelen röportaj içinde bir farklılık meydana getiriyoruz. Sevdiğiniz, kalemiyle sizlere farklı bir dünya sunan yazarlarla iki bölüme ayrılan eğlenceli bir röportaj yapacağız. 

Yüzeysel ve Derinsel olarak ikiye ayrılan bu röportajlarda soruları seviyeye ayıracağız. Yüzeysel bölümde sorular nesnel bir boyutta ilerlerken Derinsel bölümde sorular arttıkça özele ve derine doğru yol alacak. Sorulara karşılık sadece bir adet pas hakkınız olacak. 

Temennimiz, sorgulamak ve sorgulatmak.

||Wattpad'den Sizler İçin Seçtik

Wattpad deyince hala size "Wattpad mi? Eniştemin eltisi kullanıyordu onu!" gibisinden bakışlarla bakanlar var mı? Size şişko diyenleri de yiyin! Ve yolunuza bakın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Wattpad deyince hala size "Wattpad mi? Eniştemin eltisi kullanıyordu onu!" gibisinden bakışlarla bakanlar var mı? Size şişko diyenleri de yiyin! Ve yolunuza bakın. 

Tüm olumsuzluklarına rağmen burası hala güzel bir platform. Hala keşfedilmeye değer cevherler ve göz önünde gözümüzü kamaştıran kalemler var. Sizlere, bizim gözümüzden tavsiyelerle güzel bir ziyafet sunmayı amaçlıyoruz. 

Buyurun dostlar buyurun, Halil İbrahim sofrasına!

Ek not: Burda görmek istediğiniz, beğenip başkalarının da haberdar olmasını istediğiniz çalışmalar olursa, önerilerinizi bekliyor olacağız.

vade mecum | Reklam ArasıWhere stories live. Discover now