KARANLIĞIN ŞEHRİ YAYIMLANDI! (Profilimden Bulabilirsiniz.)

27.6K 1.4K 436
                                    

Herkese merhabalar. Dün yeni hikayem Karanlığın Şehri'ni yayımladım. Çok farklı bir kurgu, aşşırı tutkulu bir aşk hikayesi var. Şöyle diyeyim, bu hikayemdeki Alaz, Aras'ın biraz daha yontulmamış hali!

Hikayeyi okumak isteyenler hemen profilime koşsun!

Öncelikle nedir bu Karanlığın Şehri, nasıl bir şey diyenler için, tanıtım ve bir kesit bırakayım:

"Doğum gününden sonra, kardeşiyle eğlenmek için konsere giden bir genç kız...

Fırtına yüzünden iptal olan konserden eve dönmeye çalışırken, kendini bir anda hiç bilmediği bir yerde bulursa...

Ve bu bilmediği yerden, evine dönecek hiçbir yolu olmasa...

Kendisini yabancı hissettiği bu şehirde, tüm bunlar yetmezmiş gibi, aklını karıştıran ve tüm yolları kendisine çıkaran gizemli bir genç adamla karşılaşırsa...

Neler olur?"

Kesit:

"Nesin sen?" dedim ve gözlerimi biraz daha kıstım, suratıma hafiften bir öfke ifadesinin yerleştiğini hissedebiliyordum. "Gladyatör falan mı?"

Dudaklarının bir kenarı hafiften kenara kaymış, yüzüne bir gülümseme yerleştirmişti. Hayır, bu kesinlikle sıcak, samimi bir gülümseme değil, bilakis buz gibi bir dudak hareketlenmesiydi. Gülmüştü fakat karanlık gözlerinde en ufak bir parıltı olmamıştı, tebessümü oraya değmemişti.
Ama evet, bu duruş ona çok yakışmıştı ve ultra yakışıklı görüntüsüne ayrı bir çekicilik katmıştı.

"Gladyatör..." diye tekrar etti havalanan kaşlarıyla, ardından dilini dudaklarının üzerinde gezdirip, başka yöne baktıktan sonra, başını bana doğru eğerek, yüzlerimizin arasında milimlik mesafe kalmasını sağladı. Hayır, bu yakınlık kötüydü, tenime değen ılık nefesiyle beraber midemin heyecanla kasılmasının tek sebebi bu olmalıydı.

Kısık gözlerini tekrar bana odakladığında, büyüleyici ses tonuyla, "Daha beter tabirler duymuştum." diye ekledi gözlerini burnumun hemen altına, dudaklarıma değdirerek. "İnan bana..." Bakışlarını dudaklarımdan çekmedi. "Bu, çok hafif."

Eee bu hikayede de benimle misiniz? Kimler şimdi okumak için heyecanla profilime bakacak????

Ateşin Oğlu Lav yeni bölüm ne zaman gelecek derseniz, henüz yazım aşamasında, kitap olacağı için düzenlemesiyle uğraşıyorum, o yüzden yayımlayamadım henüz. Oy vermeyi unutanlar dönsün 26. Bölüme oylarını versin, yine sınır koymadım diye oy sayımız düşmüş. Sonra neden sınır koyuyorsun diyenler oluyor. 😒

Her neyse,  Karanlığın Şehri için de benimle misiniz?

Ateşin Oğlu 3 - LAVHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin