Chilli v oku

10 1 4
                                    

16

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

16. júla. 2017, nedeľa o 19:46

Pozerám znudene na policajta ako sa nehýbe. Viem, máme nahodené iba pár minút ale inokedy si už myslím, že by sa niečo s tým aspoň bavkalo.
Asi viem kedy a ako berú ryby, kedže v ten moment ako som toto napísala policajt drgol silno do udice a signalizoval rybu. Ale ušla. Nevadí. Práve menujem všetkých svätých, pretože mi do oka vlietla muška. To by nebolo nič keby som si nepošúchala oko a zabudla som, že na háčik som napichla kukuricu máčanú v chilli. Brr. Hneď ako sa chilli začne ,,prejavovať,, na mojom oku hneď si spomeniem. Oko mám ako v ohni. To by som nebola ja keby som niečo neporobila. :)
     Zatiaľ Vám chystám slovník a vysvetlivky. Neviem či to vydám ako sólo kapitolu alebo to budem písať priebežne. Keď tam niečo bude tak Vám to odfotím a vysvetlím. Ale asi to urobím tak. Bude to jednodučhšie pre mňa urobiť a pre Vás pochopiť.
   Opravovala som vám prvú kapitolu a zrazu mi skoro udica spadla do vody. Tieto malé kapríky sú katastrofa. Asi po 7 minútovom boji bol v podberáku. Sestra ma pár krát odfotila a kaprík sa vrátil do vody.
    20:32 a o 3 minúty boli ďalšie ťukance ale nemala som dôvod sekať.
Sedím na móle a premýšľam ako dlho ešte zostanem keďže prsty mám ako z ľadu a pofukuje studený vetrík. A odhodlanie chytať a napísať novú kapitolu je silnejšie. Aj keď pri predstave, že dnu sa varí krupicová kaša. Nie! Proste tu budem sedieť aspoň do.... 21.! To znamená minimálne 15 minút. Ale to závisí od rýb keď budú brať, budem dlhšie.
Škoda, že na pretekoch to tak nefunguje.

Policajt: je to zvyčajne nejaká loptička, ktorá sa dá prichytiť na silón medzi očká a pod váhou policajta (nie je ťažký) sa silón zvesí. Podľa stúpajúceho policajta vidíte záber.




Ahojky, prepáčte som dlho už nič nepublikovala ale zabudla som heslo na tento účet :/ . Nič mi nehovorte najradšej by som sa odstrelila. Teraz mám zaracha na počítač a môj telefón prešlo auto, takžeeee. Teraz to vyzerá tak, že mám jednu starú tehlu ktorá nemá ani foťák nieto ešte niečo také ako Android, čižeee to znamená, že treba počkať na moje narodeniny v marci a potom vám tu budem pridávať aj fotky.


Ziatiaľ Petrov Zdar!


Kaycci <3


PS.: Chystám vám novu story ale zverejním ju, až keď bude dokončená aby to nebol taký chaos, ako bolo Alone.

: Chystám vám novu story ale zverejním ju, až keď bude dokončená aby to nebol taký chaos, ako bolo Alone

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ahój ahój. Tak máme ďalšiu kapitolku za nami. Viem, je veľmi kratučká ale aj také musia byť. Chvalabohu bol aspoň jeden kaprík, ktorému vdačíte za kapitolu. Keby nebolo jeho tak z tejto 300 slovnej kapitolky máte asi ...💩. Takže ľudia hviezdičkujte a modlite sa aby ďalšie rybačky neboli nudné ako táto.

Fishing diaryWhere stories live. Discover now