~12~

5.5K 213 3
                                    

Kývnu na souhlas a plácnu ji po zadečku. Sykla, ublíženě na mě pohlédla a já ji vzápětí omluvně políbil a přitom... Začala se smát. Stáhl jsem ji výstřih níž, šaty zapraskaly, povolily... Roztrhl jsem je, byť nechtěně. Mumle mi do úst, že domů půjdu bez košile, protože ji bude mít ona. Nepůjde s odhalenou hrudí domů a já, bez jediné odpovědi, svírám její ňadro v dlani.
Vzdychla, zavrtěla se a kývla na souhlas.

Líbám ji na hrudi, záměrně se vyhýbám prsům a ona zoufale zakňourá. Její přání splním vzápětí a ozve se zakňourání, plné spokojenosti.
Drží mě ve vlasech, sama má hlavu v záklonu a dává mi svá prsa v celé kráse, jen pro moje uspokojení.
Na pár sekund jsem se přesunul na krk, bradu, čelist... Drsné políbení, se změní ve smršť hladových polibků, o její prsa se starám rukama. Chytá mě za zápěstí, hladí mě a když se odtáhne, skončí mi její dlaně znovu v klíně.

„Máš kondom?" „Nemáš prášky?" „Nebudu riskovat." Zašeptá, než stačím odpovědět, jsem to já, kdo má hlavu v záklonu a chrčí.
Vklouzla mi dlaní do boxerek a vytáhla penis dřív, než mi to došlo. Zasténala mi do úst, začala rukou pohybovat a já...
Stále mám hlavu v záklonu, honí mi, sténá a neustále mě líbá na krku, bradě... Chvilkami mě kousne do rtu a po chvilce to přestane. Šokovaně na ni pohlédnu, drze se pousměje a sklouzne mi z klínu.
„Doma jsi něco chtěl, ne? A honění to přece nebylo... Soudě dle toho pohledu." „Řekl bych, že tě nebudu nutit, pokud nechceš. Ale ty chceš." Jen se pousmála, shrnula mi boxerky ke kotníkům, zjevně aby nepřekážely a uvelebila se mi v nohách.
Na jednu stranu, se mi to místo nelíbilo, právě z důvodu, že nás může někdo překvapit. Byť bylo už po půlnoci... A na tu druhou. Líbilo...

Začala mi honit, sledovala mou tvář a drze se usmívala. Než si mě vzala do úst, donutila mě se sklonit a dát ji pusu.
„Něco za něco... Vykouřím ti, ale jestli mi pak nedáš pusu... Zabiju tě." Jen jsem se pobaveně uchechtl a smotal ji vlasy do culíku.
„Kuř, kočičko."

Bouchl jsem hlavou o „stěnu" altánku, tvořenou z dřevěných desek. Semkl jsem víčka, nechal ji velet a jen si to užíval.
Předváděla mi, jak je šikovná a sama si to užívala. Nečekal jsem, že mě udělá. Každou jinou, to po chvíli přestalo bavit a chtěly, abych jim laskavost oplatil, ale ona... Do úst ji vhrkla dávka spermatu, teď bych čekal, že vyplivne, ale jen na mě pohlédla, polkla a otevřela pusu na důkaz.

„Pojď ke mně." Jsem vyčerpaný a hlasem mi prostoupí až přemíra něhy. Dosedla mi znovu na stehna a dala mi ruce kolem krku.
„Co je?" Zní střízlivě, naprosto. Alkohol se z jejího tělíčka zjevně už odboural. Vypila jednoho panáka určitě a možná ještě jednoho... A ten lok piva? Banalita...

„Děkuju." Otřel jsem se jí rty o krk a pak jí políbil na rty. „Za to?" „Jo... Ash... Jsi dokonalá." Jen se zasmála, prohrábla mi vlasy a donutila mě hlavu znovu zaklonit. Líbá mě, vrtí se a mezi polibky šeptá, že za to děkovat nemusím. Kdyby to nechtěla, neudělá to, nebo přestane a udělá mě jen rukou.

„Nesedla by sis?" „Ráda se mazlím..." Uhne pohledem a dívá se na neurčitý bod mezi mou rukou a lavičkou.
„Mazlíš?" „Jo... Předehra a tak... Nejsem opilá, Nialle. Kdyby jo, odtáhla bych tě na záchod sama, asi... Ale o takovej sex nestojím. Asi jsou rychlovky fajn, ale... Já nevím." „Když se chceš mazlit, tak proč jsme tady, mhm?" Přitiskl jsem ji k sobě, mezitím si upravil rifle, alespoň do výše stehen a ji hodil přes ramena svou košili.
Zvedla obočí a čekala, co bude dál.

„Doma jsi byla hladová... Měl jsem pocit, že máš ráda jen rychlovky a teď v klubu? Sváděla jsi mě tancem a teď mi řekneš, že se ráda mazlíš. Nebylo by lepší, kočičko, strávit noc v posteli, zapnout si film a od toho přejít k mazlení a pak k sexu?" „Bylo." Šeptla a pousmála se. „Doma ze mě mluvila nadrženost, i teď se projevuje... Jen... Než dojde na sex, chci udělat klukovi to, co má rád a ty jsi vypadal, že kouření miluješ." Kývnu na souhlas, hladím ji po zadečku, který před případnými zraky nějakého pejskaře, ukrývá má košile.

„Mám pocit, že ti to ale nechci udělat tady. Chci ti to oplatit, Ash, vážně, chci." Sykla, pohlédla na mou ruku, kterou jsem jí pohladil přes klín. „Ale ne tady." „A kde?" „Doma." Šokovaně na mě pohlédla a i s ní, kolem pasu, jsem se postavil.

„Postarám se, abys byla potichu, to se neboj. Naši nic vědět nebudou a tvoje tělíčko, dostane vše, co potřebuje a chce. A myslím, maličká," Skousl jsem jí ret a zatahal. „Že příští týden na klub ani nepomyslíš. Strávíš víkend se mnou, stejně jako všední dny."  

Slow HandsKde žijí příběhy. Začni objevovat