~10~

5.3K 208 2
                                    

„Tak se chystej, ne?" Vešla jsem k Niallovi a pobaveně na něj pohlédla. Vypadal rozespale.
„Co? Eh... Jo." „Spal jsi?" „Asi," Točí k sobě hodiny na nočním stolku. „Půl hodiny..." Zívl a znovu zabořil tvář do polštáře.

„Čekám jen na tebe..." Pousmál se a natočil ke mně hlavu. „Zavři a pojď za mnou." „Proč?" „Ashlynn..." S pobavením jsem zavřela dveře a přešla k posteli. Chytil mě za stehno a posadil se.

„Na ostro?" Pobavený škleb, nutím jej do stoje a napínám uši. „Pojď se mnou a přesvědčíš se pak sám." „Nezůstaneme rovnou doma? Zalezem do postele, zapnem film..." „Chci se vyblbnout." Zavrčel a já si nejistě skousla ret.
„Teď, když ze mě nemluví nadrženost se toho bojím a nemyslím si, že je vhodný abychom byli nadržení s rodiči v domě... Potřebuju panáka, chci si zatancovat... Pak vypadneme, hm?" „A proč se nejdeme jen někam projít? Nebo se můžeme projet autem... Šukala jsi v autě?" Vrtím hlavou, snaží se mě chytit za zadek a ubránit se jeho rukám, je šílené.
„Proč nechceš jít?" „Kam vlastně chodíš?" „Do centra..." „Tam je klubů tři prdele, název." „EGG" Chvíli váhá, pak kývne. „Fajn, dej mi dvacet minut. Potřebuju sprchu. Nechceš se přidat?" Vysloužil si bouchnutí a utekla jsem.

Upřímně... Ano, líbilo se mi to! Chci to dokončit, jen se asi budu muset opravdu opít...

„Kdy se vrátíte?" „Nevím." Předběhne mě Niall s odpovědí. „Ale dám na ni pozor." „To doufám. Jsem naprosto v klidu, když jsi s ní. Nicméně i tak, dbej na slušný chování." Protáčím panenky, před domem už stojí taxi...

„Na půl?" Vysloužím si znechucený pohled, skoro až vzteklý. Zaplatil řidiči a venku mě k sobě přitáhl.
„Za co mě máš?" „Za chodící nadrženost?" Propíchl mě pohledem, ušklíbl se a pohlédl ke dveřím.

„To je Arnie. V klidu, nechce doklady." Pobídl mě k pohybu, vystojíme si zatím krátkou frontu dovnitř, úplně vepředu na mě hulákají holky, ale Niall se tváří, že by si raději frontu vystál a já se neodpojím.
Majetnicky drží moje boky, kabelka mi začíná vibrovat a holky se o překot ptají, koho to mám za doprovod. Ignoruji, neodpovídám... Sama nevím, co pořádně vlastně říct.

„Ahoj." „Čau, Ash- Niallere?! Kde ty se tady bereš? Jsi tu byl naposledy, dva měsíce zpátky... Ash je tvoje mladá?" Zaraženě na Nialla pohlédnu. Vítá se s Arniem objetím a bez jediného slova, mě vtáhne do útrob klubu.

„Vy se znáte?" „Dřív jsem chodil dost pařit. Znám tu všechny." „Všechny?" Zvedám obočí a čekám, co řekne teď. Nahrnulo se k němu několik zdejších kurviček... Nemají dobrou pověst, nechají se ojet kdekým a s Niallem se zdraví, jako se starým známým.
„Jo... I je." „Jen od vidění, nebo ze záchodů?" Přistrčil mě k baru, objednal si pivo, mně Colu a na uchu mi zavibroval jeho hlas.

„Zníš žárlivě..." „Jsou to kurvy!" „Měl jsem kondom... Jo, šukal jsem je... Jednu nebo dvě, z tý tlupy." „Fuj." „Ale kušuj, ty jsi tady nikomu nedala?" S naštvaným výrazem se otáčím čelem. Zadržuje smích z posledních sil a konejšivě mě hladí po tváři.
„Sem jsem chodil jen pařit. Nešukal jsem tu s nikým. Jen s bejvalkou, na záchodech. Jednou... Když to potřebuješ vědět. Nestojím o to, abych šukal ojetý zboží, raději jsem klofnul holku, co se tvářila nevinně a tu pak na záchodě ojel." „Tseh." Jen jsem si odfrkla a uraženě skrčila ret. Asi to nepotřebuju poslouchat...
„Ty jsi tu vážně nešukala?" „Ne." „Chceš to napravit?" „Chci tančit." „Teď? Je tu poloprázdno. Nechceš spíš panáka?"

Snaží se mě opít... Já jemu ruinuju peněženku. Nejsem stavěna na tolik panáků, kolik do mě lije a pokaždé, když se byť jen na pár sekund otočí, svlažím polomrtvou kytku na baru. Po tom náporu chlastu, zdechne chuděrka docela.
On sám má v sobě už čtvrté pivo. Modrýma očima sleduje dění kolem, konečně se klub plní a mě se snaží odtáhnout holky. Vrtí se uprostřed poloprázdného parketu, jenže Niall mě odmítá pustit. Majetnicky mě drží za bok, s pobaveným výrazem se hádal s Molly že tančit prostě nejdu a pak jí ukázal záda.
Já s omluvou v očích, na něj vrčím, co to jako dělá a zbytečně. Jen se pousmál. Stepuju vedle něj a s nevolí se dívám, jak k nám míří další kreatura, co pokaždé potkám na záchodech po tom, co jí tam někdo ojel.

„Čau zlato, jsi tu dlouho nebyl." „Nebyl čas." „Mhm... Jdem si zatančit, nebo pořád netančíš a jen piješ?" „Chodím sem jen pít, je tu dobrej chlast, za dobrý prachy." „A kdo je- Ashlynn...? Vy se znáte? Neříkej, Niallere, že je tvoje." „Jo, je moje." Holka se jen usměje, sjede mě pohledem a pokývá hlavou.
„Každou pařbu, kterou tu je, se o ní někdo porve a zbytečně a pak ji klofneš ty." Odešla, nechápu tón jejího hlasu a Niall se výhružně sklání. „Neřekla jsi, že se o tebe rvou." Ha! Konečně se mi povedlo, se mu vyškubnout a utéct, byť na dosah ruky.
„Proto chci ochranku, puso." Chmátl po mně, ale marně. Přidávám se do víru k holkám, hážu po něm pohledy a poslouchám křik holek, co to je za frajírka... 

Slow HandsKde žijí příběhy. Začni objevovat