2.

555 19 5
                                    

Mikor, már az iskola udvarán voltam, akkor leültem egy padra. Elővettem a fülest és zenét hallgattam, majd  hirtelen kikapta valaki a  fülemből a fülesemet.

-Héjj te meg mit csinálsz?!?.-Mondtam nagy hanggal és az illetőre néztem összehúzott szemöldökkel és hát Dave volt ott.

-Gondoltam megkérdezlek, hogy van e kedved eljönni velem egy kávéra???

-Hmm. Mért az előző lány nem fogatta el a kérésedet?!.-néztem rá összehúzott szemöldökkel, majd felálltam és elakartam menni tőle, mikor megfogta  a kezem és magához húzott. Én háttal álltam Davenek és megfogta mind két kezemet és a fülembe sugta.-Nem szeretem, ha elutasítanak.

-Hát pedig muszáj lesz hozzá szoknod.-mondtam gúnyos hangon.Ezzel elvettem a kezemet és bementem az iskola folyosójára, majd pár perc után  hátra néztem és láttam hogy Dave követ  és eléggé mérgesen nézett rám.

Egyre gyorsabbak lettek a lépteim,és Davenek is. A szívem csak úgy kalimpált, hogy vajon mit akarhat tőlem?! Dave egyre közelebb jött hozzám,mikor már pár lépésre volt tőlem elkezdtem futni és hallottam Dave lépteiből, hogy ő is. 

Utánam kiabált, hogy álljak meg de én csak futottam tovább, ekkor kicsengetek és minden ajtó ki  nyílt és hatalmas tömeg jött ki minden teremből. 

Hátra néztem és már nem láttam őt. Nagy teher  szakadt le a vállamról.Egyenesen a szekrényemhez indultam de még mindig futottam a rémüledtől. Davel nem volt ma már több közös óránk és ennek nagyon örültem. Haza felé tartottam mikor  valaki megragadta a kezem és elkezdett ráncigálni meg pofozgatni az a ribanc volt az aki Davel csókolózott. Össze vissza szidott és én nem bírtam megmozdulni annyira ledermedtem.Mikor  adni akart volna  még egy pofont  Dave megfogta a ribanc kezét. Mindketten csak néztük Davet akinek elégéggé mérges volt a tekintete. én már csak annyit láttam hogy Dave veszekszik a ribanccal utána minden elsötétült előttem.


Sziasztok !!!

Ha tetszik mindenképp  nyomj egy vote- ot és bocsi ha valamit rosszul írtam le. :)












 

A rossz fiú megkaparintWhere stories live. Discover now