1.

739 23 3
                                    




Reggel 06:00 óra van és borzasztóan fáj a fejem a tegnapi bulitól, még jó ,hogy van itthon aszpirin. Bevettem a gyógyszert, felöltöztem és már úton is voltam a suliba.

07:55-kor már suliban voltam ,és a barátnőimmel csevegtem,majd becsengetek és mindenki a termébe indult ahogyan én is. Párperc múlva a tanár bejött és egy fiú követe lépteit, majd mindenki helyet foglalt és a tanár bemutatta nekünk az új srácot.-Sziasztok gyerekek had mutassam  be nektek Dave Francot ő lesz az új osztálytársatok.-Dave csak  mosolygott és a  két szép szemeivel mindenkit végig nézett, majd egyszer csak rám kacsintott,én meg csak lenéző tekintettel néztem rá.Majd mondta a  tanár hogy foglaljon helyet .Szerencsére nem mellém ült  hanem pont a hátam mögött lévő padhoz. Az órák lassan teltek, mikor egy cetli repült a padomra. Megnéztem, és ezt írta.

"Mivan kicsi szívem nem tetszett ahogyan néztél rám !!Szeretnéd, hogy változtassunk ezen?"Nem írtam neki vissza, csak egy chhh hangot adtam ki majd tovább figyeltem az órát aztán kicsengetek. Majd   felálltam és megfordultam, hogy levegyem a táskámat a székről, és Davel találkozott a tekintetünk . Rám kacsintott én meg  teljesen lemeredtem.  Csak bámultam majd felállt és oda  sugta a fülembe,hogy.-Semmi baj cica nem kell egyből elpirulni!És ezzel távozott is ,egy huncut mosollyal. Én hülye miért nem mentem tovább??!! Majd álldogáltam még pár percig és tovább mentem a szekrényemhez . Miközben jött velem szembe Tamara ,a legjobb barátnőm. Elmeséltem neki a történteket mire őt eléggé sokkolta amit mondtam. Hát akkor még engem!!!  Aztán sajnos becsengetek ,és Tamarával  elváltunk egymástól, mert neki Kémia, nekem meg biosz órám volt. Kicsit féltem attól hogy Davel lesz órám. De hál istenek nem volt. Uncsi volt  az óra ,és már nem akartam tovább bent maradni, ezért kikéredzkedtem a mosdóba . De én nem oda mentem hanem a kijárathoz . Erre meglátom Davet egy lánnyal akinek a nyakát csókolta, és közben a fenekét szorongatja. Engem aztán nem érdekelt és, elmentem meletük ,szép csendben .Mikor tüsszentettem  egyet .Dave meg a csaj felfigyelt ,de én  nem fordultam meg csak tovább mentem, mikor...

A rossz fiú megkaparintWhere stories live. Discover now