Horký letní den

1.3K 89 52
                                    

Hrobař - Toby (gore-whore)

Grell Sutcliff - Akane (MeNecropolis)

Byl to další ze série nudných a nezáživných letních dnů, kdy slunce pálilo vážně nesnesitelně, že i shinigami měl najednou strašnou chuť umřít. Ale přesto ulice Londýna přímo přetékaly životem, jak se masy lidí valily z města na venkov, nebo obráceně; nebo jak někteří spěchali za prací či obchodem. Grell se mezi nimi prodíral s uraženým výrazem ve tváři. "Poslat dámu pracovat... A ještě v takovém vedru... Co si to ten Will myslí?" mumlal si pro sebe.

Hrobař si to letní odpoledne seděl rozvalený za pultem ve svém obchodě a byl vděčný za to, že tam má o trošku chladněji, než venku. Prohrábl si vlasy a unaveně vydechl; nudil se. V tom ohavném horku se zkrátka nedalo nic pořádného dělat. Po chvilce přemýšlení pomalu vstal a došel ke dveřím, které pootevřel a vykoukl ven, jestli se třeba náhodou v tom neustálém shonu venku neděje něco zajímavého... Najednou si mezi všemi těmi lidmi všiml dlouhých rudých vlasů, které jeden vážně jen tak nepřehlédne a uchechtl se.

Sutcliff zaznamenal pootevřené dveře do krámku bývalého shinigamiho a úlevně si vydechl. - Vážně by jej naštvalo, kdyby zjistil, že šel celou tuhle cestu zbytečně. Rychlými kroky to střihl přes ulici, aby jen pár sekund na to mohl vtrhnout bez klepání dovnitř.

,,E-Eh?" překvapeně se otočil za Grellem, poněvadž opravdu nečekal, že mu sem jen tak vrazí. Při pohledu na něj se ale musel začít trošku škodolibě smát; rudovlasý smrťák byl totiž celý zpocený a evidentně dost zdrbaný z toho prodírání se všemi těmi lidmi venku. ,,H-Hehehe... Potřebuješ něco..?" dostal ze sebe bývalý shinigami s těží po pár minutách, protože moc dobře tušil, že za ním Grell nepřišel jen tak na návštěvu.

"A víš, že i jo?" odsekl ironicky Sutcliff, jenž neměl zrovna na náladu na hloupé řečičky. "Nějak nám nesedí počty sklizených duší za tenhle měsíc, takže mě Will poslal za tebou, abych zjistil, jestli v tom nemáš náhodou prsty ty." Přeměřil si šedovlasého odshora dolů, přičemž se musel bránit, aby nějak neokomentoval jeho sexy vzhled.

Naposledy se zahihňal a poté trošku zvážněl. ,,...Ne, nic o tom nevím..." protáhl a založil si ruce na prsou. Všiml si při tom, že na něj Grell zírá; jako by nic přešel k jedné z rakví, posadil se na ní a hodil si nohu přes nohu. ,,Hihi, ještě něco?" zeptal se vesele, aby nějak nenápadně zamluvil předchozí, jemu ne zrovna příjemné, téma.

Skousl si rty. To jej jako provokuje schválně? Tak to ještě uvidí, kdo tady bude koho provokovat! "Ani ne," odvětil líně, dávaje velký důraz právě na první ze dvou slov. Poté se opřel o rám dveří a mírně si rozepnul svou košili. "To je ale vedro, že?" rozhodl se nějak okomentovat své momentální počínání.

Hrobař s úsměvem pokýval hlavou a v očích se mu při tom zablesklo. ,,To teda," zavrtěl sebou a nuceně odvrátil pohled od rudovláskovy polorozepnuté košile radši na stěnu. Beztak jej smrťák jen provokoval... A on Grellovi nechtěl udělat tu radost, že by ho přistihl, jak z něho tu košili skoro svléká pohledem.

Sutcliff se pro sebe musel pousmát. Ale když už s tím začal, přece to neskončí tady. Ne, to by byla vážně škoda, S potutelným úsměvem a podbízivou chůzí přišel až k rakvi, na níž bývalý shinigami seděl. Zaujal místo kousek vedle něj, pokládaje mu dlaň na koleno. "Copak tě nikdo neučil základům slušnosti? Když mluvíme s někým, tak se na něj taky díváme... Ne že odvracíme zrak někam kdovíkam," pronesl káravě jako nějaké učitelka a přitom rukou několikrát přejel rukou po jeho noze. Věděl, že si koleduje o to, aby se šedovlasý naštval a prostě jej jednoduše přehnul přes nejbližší rakev, ale to jej zrovna dvakrát netrápilo. Když už je tady, tak proč si trochu neužít?

Horký letní den [Kuroshitsuji yaoi RPG]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن