◄Limon Cafe'de Kara Anı►

236 18 32
                                    

Bu bölüm SlnZyn için :) Umarım seversin :D Multimedya: Nil Duru

Nil Duru'dan

Buluşmaya sadece birkaç saat kaldı ve ben hâlâ ne giyeceğime karar veremedim. Şimdi Derin'in çağırayım diyeceğim ama Derin beni "Neden kıyafet seçmek senin için bu kadar zor? Yoksa özel biri ile mi buluşacaksın?" diye sorularla boğar. Size Derin'i anlatmadım değil mi? Derin benim en en en... iyi arkadaşım. Onu çok seviyorum ama birde beni sıkıştıran soruları olmasa. İşte bu huyundan nefret ediyorum onun. 

Neyse, ben kıyafet seçecektim bir kere. Size Derin'i yeterince anlattım değil mi? Aslında yeterince anlatmadım. Onun görünüşünden bahsedeyim size. Derin'in elâya benzer yeşil gözleri var. Saçları kahve çekirdeği renginde. Aynı zamanda da yüzünde genellikle çok fazla çikolata yediğinden dolayı sivilceler olur. Ama yine de kız çok zayıf. Aslında kilosu +40 ama boyu 1.50 falan. Yani en son hatırladığımda 1.50'ydi.

Ben konuya dönüyorum. Bence siz de dönün. Kıyafet olarak ben diyorum ki "3" numarayı giyeyim. Yani kırmızı kazağı ve diğerlerini işte. Sizce iyi mi olur? Bence süper. Ama bu kıyafet işine 1 saat harcamışımdır. Saat kaç oldu ki? Şimdi bir de telefonumdan saate bakacağım. Eminim yine şarjdadır.

2 dakika sonra

İnanamıyorum, saat 15.00 olmuş. Buluşmaya geç kalacağım. Hemen anneme haber vermeliyim. Ama dur bir dakika. Daha üstümü değiştirmedim ki. Buluşmaya nasıl yetişeceğim. Of ya. Ne yapacağım ben?

Doğru ya. Buluşma saat 16.30'da. Yani daha çok zamanım var. Ben her halükârda üzerimi değiştireyim de hazır olayım.

Alper'den

Nil Duru ile buluşmamıza az kaldı. Aslında daha çok var ama olsun. Çok heyecanlıyım. Onunla baş başa kalamasazda en azından birlikte vakit geçireceğiz. Belki buluşma bitip Muratcan gittiğinde, Nil Duru ile ben sinemaya gideriz. Nasıl olur? Bence çok iyi olur. Ama Bahar da Umutlarla birlikte sinemaya gidecekti. Onlara yakalanırsam işim çok kötü olur. Ah, yine mi unuttum? Bugün pazar. Pazar günü Bahar falan Umutlarla sinemaya gitmez. Anlaşılan "Alhzeimer" hastalığına yakalandım. Yani öyle davranıyorum. 

Neyse, acaba Nil Duru buluşma için ne giyecek? Onu tanıyorsam kot gölek kot pantolon giyer. Ama ben zaten onu tanımıyorum. Tamam, tamam. Onu çok iyi tanıyorum. O yüzden size anlattığım kırmızı kazaklı şeyi giyecek. Hepiniz göreceksiniz. Nil Duru ile Limon Kafe'de olduğumuz zaman, Nil Duru kırmızı kazağı giyiyor olacak. Hatta "Ayakkabı olarak converse daha iyi olur." diye düşünecek. Aynı zamanda şort giyecek.

Nil Duru'dan

Hele şükür üzerimi değiştirdim. Kırmızı kazak ve diğerleri üzerimde bir garip durdu ama yinede onları giyeceğim. Bana yakışmasa da bence güzel giysiler ile güzel kombin oluşturdum. Bana kalırsa Bahar'ın kombinlerinden daha iyi değil ama olsun. Şimdi saati kontrol etmem gerek.

***

Olamaz saat 16.00 olmuş. Hemen anneme haber vermeliyim. Buluşmaya geç kalamam. Kalırsam zaten çok kötü olur.

30 dakika sonra

Anneme haber verdim ve şimdi Limon Kafe'de Muratcan ile Alper'i bekliyorum. Herhalde birazdan gelirler. Aslında Alper'in beni bekletmemek için daha erken gelmesi gerekirdi. İnsan sevdiğin kişiyi bekletir mi? Tabi ki bekletmez. Ama bu Alper işte. Bekletmezse olmaz. Aslında Muratcan hep bekletir. Alper hiç bekletmez. Gerçi bu Alper ile ilk buluşmamız ama bana kalırsa Alper buluşmalarda diğer kişileri hiç bekletmez. Ben en iyisi boş bir masaya oturayım.

Sıra BendeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora