Çeyrek Final: ◄Gondoldan Sonra Yeni Sevgili►

90 11 8
                                    

Multimedya: Bella'nın randevu elbisesi

Ben Doruk'a "Evet" diye cevap verdikten sonra sınıfta bir bağırışlar bir bağırışlar... Bu bağırışlar ancak öğretmen gelince durdu. Zaten o zaman da Doruk gitmişti bile. Ama benim cevabım üzerine Bahar'ın suratı gerçekten de çok değişikti. Yüzünde hem intikam, hem üzüntü duygusu vardı.

Öğretmen sınıfa girdi. Geçen dersteki öğretmenle aynı öğretmendi. Ama yine de dersi Türkçe anlatıyordu. Evet, doğru okudunuz. DERSİ TÜRKÇE ANLATIYORDU. Okulun ilk günü hem ders anlatıyor, hem de sınıfta Türkçe bilmeyen öğrenciler olduğu halde dersi Türkçe anlatıyor. Bu nasıl bir hoca ya?

Ders kısa sürede bitti. Zilin sesini duyduğumda Bruno'ya İspanyolca bir şekilde "Baheçeye çıkalım mı?" dedim. O da İspanyolca bir şekilde "Tamam, iyi olur." dedi.

Ronaldo'yu sınıfta bırakıp Bruno ile bahçeye çıktım. Ama Bruno ile bahçeye çıkmak da ne çıkmak... El ele kol kolaydık resmen.

Bahçede biraz dolaştıktan sonra bizim sınıftaki kızların salıncak gibi, gondol tarzında bir şeyde sallandıklarını gördüm. Çok eğleniyor gibiydiler. Bir ara dönüp bana baktılar ve İngilizce bir şekilde "Sen de gelsene Bella." dediler. Ben de onları kırmadım ve onların yanına gittim. Ama yanımda Bruno yoktu. Kızların yanında giderken Bruno'ya bakmıştım ve sınıfa çıktığını görmüştüm.

Kızlar beni de gondolun içine oturttular. Gondolu toplam 4 kişi sallıyordu ve gondolun içinde olan tek kişi bendim. 

Beni o kadar kuvvetli sallıyorlardı ki neredeyse gondol tepetaklak düşecekti. Hele de Derin'in sallayışı. Evet, Derin de beni sallıyordu. Ama gereçkten de çok güçlü sallıyordu. En sonunda dediğim oldu ve gondol tepetaklak düşmek üzereydi. Bu kızlar beni öldürmeye çalışıyordu resmen. Ama öldüremezlerdi.

Hemen oturduğum yerden ayapa kalktım ve gondolun zincirlerine sıkıca tutundum. Sonra da gondol ters döndü ama bana hiçbir şey olmadı. Oh, hele şükür.

Kızlar yaptığıma şaşırmış bir şekilde bana baktılar ve ben, onlar bana bakarken gondoldan aşağıya atladım. Sonra da onlara İngilizce bir şekilde "Sınıfta görşürüz." dedim. Ben sınıfa çıkmak için onlardan uzaklaştığımda bakışlarının benim üzerimde olduğunu hissedebiliyordum.

Cumartesi günü

Doruk ile sinemedaydık ve Bahar da tam arkamızda oturuyordu. Doruk bunu fak etmemişti ama ben fark etmiştim. Bahar, Doruk ile benim ROMANTİK filmdeki birlikteliğimizi bozmak istiyordu. Ama bunu yapamayacaktı.

Film ara verdi ve ben de o sırada patlamış mısır almaya gittim. Sonra da geri döndüm. Geri geldiğimde film başlamıştı bile. 2 yarını ortalarında Doruk ile ben neredeyse öpüşüyorduk. Ama neredeyse.  Bu nasıl olmuştu bilemiyordum ama biz neredeyse öpüşmüştük ve bunu Bahar da görmüştü. Onun feci halde kıskandığını hissedebiliyordum.

Film bittiğinde Doruk bana "Kız arkadaşım olur musun?" dedi. Tabi İngilizce bir şekilde. Ben de İngilizce bir şekilde "Tabi olurum." dedim. Artık sevgiliydik ve Bahar bunu feci şekilde kıskancaktı. İnitkamlarımdan birini almıştım bile. Şimdi geriye kaldı Mert. Onu da yakın bir zamanda alacağım.

Canım okuyucularım size bir haberim var. Ama bu haber iyi mi kötü mü siz karar verin. Sıra Bende'nin bitmesi 2 bölüm var. Bundan sora bir bölüm daha paylaşacağım, sonra da finali yapacağım. Bu şekilde Sıra Bende bitecek. Ama Sıra Bende bitince başka bir kitaba daha başlamayı düşünüyorum. Ama başka bir hikayeye başlamayıp Ömür Boyu'ya devam edebilirim. Ne dersiniz?

Sıra BendeWhere stories live. Discover now