1.Levélke

5 1 0
                                    

Nos úgy döntöttem félév után ,hogy elkezdem leírni a sérelmeimet. Igen drágám azt amiket te okoztal.Nem mutattam de fájt.Rohadtul.Kezdjuk az 1.-vel.  Na, de miről is lenne szó?
Azt mindjárt el is mondom.
2016.október
(Ha jól tudom ekkor kezdtél el beszélgetni Lisaval majd később Elisával,igaz csillagom?)
Beszélgettetek tudom is én miről,igazából nem érdekel.Aztan jött Elisa vele is beszélgettél tudom. És a  lányokban az a közös,hogy mindketten röpladáztak és mindkettő tetszett neked. Aztán jöttem én,azt hittem olyan vagyok,mint a többiek csak azért kellenék,hogy eleget tegyek az őrült hóbortjaidnak,de ezek szerint nem,együtt vagyunk már lassan több,mint féléve.Aminek tényleg őszintén örülök,álmaimban sem gondoltam volna.Nagyon szeretjük egymást ez nem kétség ,de sokszor megbántasz és van,hogy észre sem veszed.Ezért vagyok most itt és írok és írok.Nos de vissza most a lányokhoz és hozzám.
Édesem ,emlékszel  amikor a villamoson mondtad,hogy  milyen  későn feküdtél le este, már éjjel kettő volt amikor észbe kaptál.
Először arra gondoltam,hogy biztos az osztálycsoportban beszélgettél a többiekkel.Aztán mondtad,hogy nem.Egy ideig  (jó kemény 2percig)nem érdekelt a dolog.Ezek után mégis feltettem neked a kérdést,akkor kivel beszéltél?  Egymásra néztünk és valamilyen oknál fogva mindkettőnk szájából ugyanaz a név hangzott el:Lisával.
Ekkor kezdődött az egész pontosan nem emlékszem,hogy hogyan is reagáltam de magamat ismerve rendesen megsértődtem. Most mindenki azt mondaná,hogy még is min és miért? Azon,hogy egy olyan lánnyal beszélt aki tetszett neki.....igen tudom túl reagálom egy féltékeny kis liba vagyok.(Jó-jó ezt tudom magamtól is.)De még nem is az,hogy megsértődtem,hanem szarul esett az ,ha nem kérdezem meg mit csináltál éjjel 2-ig (jelzem !:itt meg rögtön elmondhattad volna,hogy kivel fecsegtél,mi után rákérdeztem az osztálycsoportra,de te nem tetted),akkor te meg sem említetted volna nekem.De jobb tudni ,mint hogy egyszer csak valaki mástól hallanám vissza,nem aranyom?
Akkor azt mondtad,hogy nem nagyon fogsz vele beszélgetni.
Nos akkor ugorjunk vissza a jelenbe.
2017.június.26
(Látod még a dátumot is fejből nyomom)
Ekkor újra felbukkant ő ,Lisa.....

~~

•Nos ,remélem tetszett ez a rész ,akkor maradj velem és olvasd tovább az izgalmas levélkéket. 
Vajon,mi történt?Mivel bántotta meg Ethan Hope-ot?Ha kíváncsi vagy a kkor olvasd tovabb😉✌🖐•

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 19, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Fájdalmas percekWhere stories live. Discover now