Mulțumiri

309 25 17
                                    

   Mai întâi de toate, vreau să le mulțumesc părinților căci fără ei n-aș mai fi fost, iar cartea asta n-ar mai fi existat.

   Vreau să-i mulțumesc din toată inima doamnei mele profesoare de română din gimnaziu, pe care o admir și o respect enorm, iar fără acest om extraordinar nu aș fi ajuns aici și probabil că nici nu aș fi înțeles româna cum m-a făcut ea să o înțeleg. O să-mi lipsiți tare mult!

   Vreau să le mulțumesc prietenelor mele cele mai bune din viața reală, care m-au încurajat să scriu, chiar și când nu vedeam ce porcării scriam. Chiar nu știu ce m-aș fi făcut fără voi! Sunteți niște prietene minunate și fiți sigure, chiar dacă se va întâmpla să nu mai stăm așa des pe viitor, niciodată nu o să vă uit! ( pe watt: ByaMihaela , Nicoll_The_Killer , Criss260 )

   Le mulțumesc și prietenelor mele de pe wattpad, niște persoane drăguțe și foarte simpatice, care m-au suținut și m-au votat de fiecare dată! Nici cu voi n-o să pierd legătura, sper!
( în special: TheGreatWolffy , AndraEDragomir , cires-de-mai )

   Și în final, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au văzut cartea asta, au votat-o sau au citit-o, pentru că fără voi nu ajungeam aici; și tuturor celor care nici măcar n-au văzut-o, sau doar au văzut-o, dar nu le-a interesat cu nimic, pentru că poate o veți vedea în viitor și o veți vota atunci, fix când o să am nevoie și mai tare ca să înțeleg că această carte nu va ajunge "prăfuită și uitată" în listele celor care au citit-o mai demult. ( chiar le mulțumesc din inimă celor care mi-au votat cartea mereu, [spre exemplu] : riseblack_ , alightinyourelife , --paranoica ,
roxannewilde3121001 , pisoi-pufos , -Esther1488- , Isabelle-Sarah , AmaliaMariaCaplan , IoanaMatei949 , raluka-ioana )

   Vă aștept la următorul volum( Umbrele trecutului), dragi wattpaders! Hai să facem un wattpad mai frumos, plin de cărți muncite și oameni prietenoși!

Cᴇɪ ᴀʟᴇșɪWhere stories live. Discover now