Castiel

789 7 4
                                    

- Dean... - súgom neki vágyaktól kiteljesedve. Egyből rájött mit akarok. A nyakamnál kezdet csókolgatni, én halk nyögésekkel dicsértem. Beletúrok a hajába és vadul csókolózni kezdünk. A falhoz nyom és úgy gombolja ki az ingemet és köti ki a nyakkendőmet. Mikor már a felső testemet már meztelenné alakította, én levettem a pólóját és az ágyra löktem. Végignyaltam kockás hasát és a nadrágjától szabadítom meg éppen. Boxerén láttni férfiasága méretét. Nem tétovázok, az alsóneműtől is megszabadítom. Aztán rájövök, hogy rajtam még ott a nadrág, így az alsóval együtt rögtön leveszem. Dean felé magasodok és a nyakát kezdtem el szívni. - Na álljon meg a menet! - szól közbe Dean. - Nehogy már átvedd az irányítást. - abban a pillanatban átfordít a hátamra így ő van fölül. Férfiaságát belém helyezi, amit egy nyögéssel dicsérek. Először csak lassan, majd egyre gyorsabban mozog bennem. Ezt nem bírom csöndben tűrni, akaratlanul is hangosakat nyögök. De ez nekem már nem elég jó.
- Dean... - nyögve fordítom a hátára. - Most én akarok irányítani. - mondom határozottan.
- Nem-nem Cass. Mindig én irányítok. - fordít vissza a hátamra.
- De egyszer szeretnék én is irányítani. - mondom, mint egy öt éves. Dean fejében ekkor megvilágosodott valami. Rögtön lelők magáról és anya szülött meztelenül rohan ki a szobából. - SAAAMM! SAAAMMMYY! - kiáltja el magát. Leér a könyvtárba, ahol Sam egy bögre kávéval bújja a laptopját. - Dean? Mi a... - sokkot a kapott a szegény Winchester öcsi. - Ne nyafogj itt Sam! Kellesz nekünk. - ragadja meg a kezét és vezeti be a szobába. Sam hirtelen nem tudta mi ez az egész, aztán hamar rájött, mikor Dean vetkőztetni kezdte. Levette róla az inget, utána a nadrágot is letolta az alsóval együtt. - Na dobd be magad tigris! - csap rá Sam csupasz fenekére. Sam egyből az ágyra ugrik mellém. Egyből a hátára mászok, míg ő kutyapózban áll. A nyakát kezdem harapdálni aztán belé teszem férfiaságom. Ahogy Deantől tanultam; először szép lassan, majd egyre gyorsabban és gyorsabban.
- Ahh! Cass! - nyögi jó hangosan. - Mindjárt... ahh!
- Csss! Tudom... én is. - nyögöm hangosan. Ezt is Deantől tanultam, hogyha a szexpartnered azt akarja mondani, hogy mindjárt elélvez, akkor csak le kell csittelni és azt mondani "tudom, én is". Végtére is igaz. Pár centi választott el a csúcsig, ráadásul még Dean is rásegített abba, hogy ő ugyanezt csinálja velem.
Először én mentem el a csúcsig. Ez volt angyali életem legjobb orgazmusa. Dean jó tanárom volt, mert Sam érkezet meg másodjára és rá 5 percre Dean is. Abbahagytuk és kb 10 percig fújtuk magunkat. - Na figyelj Cass! Megmutatom én az öcsin hogy kell ezt csinálni. - Rögtön rámászik Samre és ők is kutyapózban csinálták. Dean nem finomkodott. Egyből betolta és már rögtön a gyors fokozatra váltott. - Ahh! - nyög jó hangosan Sam. 10 percig kefélte Dean Samet, mire végleg kifáradtak. Ekkor egymás mellé feküdtünk és elnyomott minket az álom.

 Ekkor egymás mellé feküdtünk és elnyomott minket az álom

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.
Winchestiel |+18| Où les histoires vivent. Découvrez maintenant