draco

2.8K 228 19
                                    

„Víš, vážně si cením toho, že jsi přestal s urážkami, ale tohle nemusíme dělat," promluvila konečně Hermiona. Procházka kolem jezera byla vážně příšerná. Panovalo mezi nimi ticho a rozhodně to nebylo to příjemné. „Zkusili jsme to, ale asi nám není souzeno být přáteli."

„Nevím, proč je to takové. Když vaříme lektvary, je to fajn. Je to zábava, nebo ne?"

„Vlastně jo. Je to zábava, ale možná ještě nejsme připraveni se kamarádit přede všemi."

„Možná."

„Netrap se tím. Jednou k tomu třeba dospějeme."

Draco nevěděl proč, ale z nějakého důvodu ho to trápilo. Tuhle vševědku si oblíbil a nechtěl aby to mezi nimi bylo jako dřív. Chtěl aby mezi sebou měli takový vztah, jaký mají při hodinách se Severusem.

***

„Draco, jsem ráda, že jsi v pořádku. Musím uznat, že mě dopis od tebe překvapil a bylo to celkem příjemné překvapení, ale co se týče tvé otázky, obávám se, že musím odpovědět ne. Neber si to osobně, ale nejsem si úplně jistá, že tě chci vidět. Možná časem, kdo ví, ale teď to prostě nejde. Ne, dokud ti nezačnu zase věřit.
Hermiona," dočetl Draco dopis, který mu před chvílí přišel a podíval se na Severuse, aby mu k tomu něco řekl.

„Rozhodně se není čemu divit, to musíš uznat. Ale známe Hermionu, tohle byla ta lepší odpověď."

„Já vím! Ale stejně... "

„Hlavu vzhůru, Draco. Neodmítnula tě úplně. Stále máš šanci, víš, co to znamená?"

„Řekla, že mě nechce vidět, co ti na tom přijde, jako že mě neodmítnula úplně?"

„Nebuď hlupák, Draco. Musí si být jistá, že se o ni doopravdy zajímáš. Napiš jí občas. Řekni jak se teď máš, zajímej se o ni," řekl Serverus a kdyby mohl, tak mu vrazí jeden výchovný pohlavek. To byly otázky hodny prvňáka. „Možná by taky neuškodilo, kdybys zašel občas ven. Mám pocit, že trochu hloupneš."

„Moc vtipný," odfrkl si Draco a šel si dát svoji odpolední kávu a ještě párkrát si přečíst dopis od Hermiony.

---------

Nějaká ta zpráva po dlouhé době 😅 nezapomeňte, že na mém profilu je celkem nová dramione Love? Maybe. Budu ráda za vaše názory.

No a pak tu mám novou ff na Percyho Jacksona, kterému jsem opět propadla 💔💔 pokud ho má někdo rád, nebo má rád percabeth, nebo chce vyzkoušet něco nového z mé tvorby ( něco co není dramione😂 ) tak budu moc ráda za vaše názory 💝💝

Xoxo ❤ newky

After all this time?Where stories live. Discover now