12. Kara Elfler Büyücülere Karşı

92 14 6
                                    

Sonra Karanlık ortak dili kullanarak:

" Büyü insanı seni terk edip gidenler senin için ne anlama geliyor"

Korkudan dili tutulmuş insan sadece bakıyordu.

" Seni onlara götüreceğiz"

İnsan bir rahatlama hissetti. İlk kez bir kara elf ile karşılaşmış ve o dehşet ölüm ve kan kokusunu hissetmişti. Hem kaleye yaklaşamazlardı. Orada Üstad başta olmak üzere onlarca büyücü kesin bu iki caniyi öldüreceklerdi. Karanlık insanın beynini okuyordu, insan bunun farkında bile olmadan.

Kara Kalp ile Karanlık insanın ellerini ve ayaklarını bağladılar. Sırt üstü yatırıp ayaklarının olduğu bölgedeki iplerden çekerek kaleye doğru yürüdüler. İnsan inliyor, bağırıyor ve ağlıyordu. Kaleye yaklaşırken Karanlık ve Kara Kalp yürümekte zorlanmaya başladı. Kulaklarında uğultu başladı.

Sonra Karanlık ortak dili kullanarak:

" Büyü insanı seni terk edip gidenler senin için ne anlama geliyor"

Korkudan dili tutulmuş insan sadece bakıyordu.

" Seni onlara götüreceğiz"

          Genç Büyücü bir rahatlama hissetti. İlk kez bir kara elf ile karşılaşmış ve o dehşet ölüm ve kan kokusunu hissetmişti. Hem kaleye yaklaşamazlardı. Orada Üstad başta olmak üzere onlarca büyücü kesin bu iki caniyi öldüreceklerdi. Karanlık insanın beynini okuyordu, insan bunun farkında bile olmadan.

        Kara Kalp ile Karanlık insanın ellerini ve ayaklarını bağladılar. Sırt üstü yatırıp ayaklarının olduğu bölgedeki iplerden çekerek kaleye doğru yürüdüler. İnsan inliyor, bağırıyor ve ağlıyordu. Kaleye yaklaşırken Karanlık ve Kara Kalp yürümekte zorlanmaya başladı. Kulaklarında uğultu başladı.  Kara Kalp Karanlığa gülümsedi ve sol elinin içini Karalık'a uzatıp onun da aynısını yapmasını bekledi ve sonrasında "boşalt " dediğinde önündeki puslu havadağılırken uğultu yok oldu. Pusun dağılması ile büyücünün şatosu tüm ihtişamı ile karşılarında belirdi.  Şato bahçesinde hareketli bir şeyler vardı ve bu Karanlık için eğlenceli olacaktı.  Bahçe duvarlarındaki hareketten yayılan enerji Karanlık'a birşeyler hatırlatıyordu çünkü.  Hatırladığı bu anıda en can sıkıcı kısım ise bu bahçedeki hareket eden çalıların dehşet verici bir acı hissettirmiş olmasıydı.  Bu beklenmedik acı nedeniyle büyücü ellerinden kaçmış ve KIZIL BÜYÜCÜ olmuştu.
Karanlık:  " Bir daha olmayacak"
Kara Kalp : " O ufak savaşcık geldi yine aklına yaşlı elf. Biliyorsun zihinlerimiz ellerimiz ile birleşti "
Karanlık acı bir gülümseme ile karşılık verdi sadece ve boştaki eliyle bir daire çizip parmağını hayali halka içinde iki kez ileri geri hareket ettirdi.  Siyah bir halka belirdi ve bahçe duvarlarına doğru hareket etti. İlerledikçe büyüyordu. Tam bahçe duvarına ulaştığı anda yok oldu. 
" Büyücü işini biliyormuş " diye mırıldanarak gözlerini kapattı ve bir kaç söz mırıldandıktan sonra gözlerini bahçe duvarlarına dikip elini yere vurdu sertçe.  Ufak çıtırtılar duyuldu önce, sonrasında ise bahçe duvarının ön kısmındaki bir metrelik hareketli duvar yok oldu.  Tüm bu olanları hayretle izleyen genç büyücü derin bir inleme salıverdi.  O çitlerin canlı koruma sağlama nedeni eski yeni bütün büyücü ve büyücü adaylarından enerji almasıydı.  Ona enerji sağlayan her büyücü o anda acıyı hissettiler.  Büyücülerin tamamı bahçenin o kısmına gelmişlerdi.  Başlarında ise Kızıl Büyücü vardı. Sıra Kara Kalp'indi.  Karanlık biraz kenara çekilip eski dostuna hareketleri için ortam hazırladı.  Gözlerini büyücülere dikmiş ve hazır bir şekilde dostunun hamlesini beklemeye başladı.  Kara Kalp yavaşça zihniyle havalandı ve elini havaya kaldırıp işaret parmağını çevirmeye başlayınca hava değişti.  Iyiden iyiye bulutlarla çevrildi.  İşaret parmağını büyücülere doğru çevirince ardı ardına şimşekler o yöne inmeye başladı.  Kızıl Büyücü elindeki asayı yere sertçe vurdu ve büyük bir enerji dalgası yükseldi asadan. 

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 07, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

KARANLIĞIN OĞLU BRONZ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin