FAZLA İÇKİ İÇMEMELİYİM

3.8K 82 2
                                    

"Saat 8'de her zamanki yerde olur mu?"

"Tamam"

"Iı şey Mert de mesajı gördü de o da gelse olur mu?"

Harika bir o eksikti.

"Peki."

Eve gittikten sonra kendimi doğruca yatağa attım ve yeniden ağlamaya başladım.Fazla birikmişti acılar.Kendini dökmenin yolunu gözyaşlarında bulmuştu.Karışmadım onlara.Annem ve babam duysun istememiştim.Yastığı yüzüme bastırdım ancak durduramıyordum acı dolu inlemelerimi.

Biraz sakinleşince gardırobumu açıp ne giyebileceğime baktım.

Canım bara gitmek istemiyordu ama evde kaldıkça kendime zarar vericektim.

Bunları düşününce siyah bir elbiseyi çekip çıkarttım.Düz mini bir elbiseydi.Alelacele giydikten sonra elime geçen ilk topukluyu aldım ve giydim.Saat sekiz olmuştu.Saçlarımı açıp ellerimle dağıttıktan sonra hafif bir makyaj yaptım.

Bizimkilerin geç kalmama kızmamasınu umarak annemin arabasının anahtarlarını aldım ve bara doğru yol aldım.İçeriye girdiğimde burayı gerçekten de sevmediğimi fark ettim.Boğazıma dolan sigara dumanı arasında ilerlemeye başladım.O sırada beni gören Eylül el salladı.

-Kızım gelmicen sandık.Nerede kaldık?

-Hazırlanmam uzun sürdü.

-Belli ,resmen yasta gibi görünüyorsun .Ne oldu anlat hadi,dedi.O sırada Mert'in orada olmasından rahatsız olarak baktım.

Anlamış olacak ki:

-Ben size içki getireyim diyerek uzaklaştı.

-Hadi anlatsana,diyerek dürttü.

-Of Eylül ne meraklı çıktın be diyerek tüm olanı anlattım.Anlatırken bile gözlerim doluyordu.

-Peki Merve,o yardım edemez mi?

Tanrım,Merve'yi unutmuştum.Kimbilir nasıl da darılmıştı bana.Hiç konuşmamıştık ve şu olanlardan sonra beni yanlış tanımasını istemezdim.

-Belki,derken Mert elinde içkilerle gelmişti.

Ben bir dikişte içkiyi bitirirken ikisi de bana hayretle bakıyordu.Daha sonra kaç shot attığımı hatırlamıyorum.

İyice başım dönmüştü .Eylül anlaşılan yeni biriyle tanışmış olmalıydı ki çok meşgul görünüyordu.Mert'se bir türlü yanımdan ayrılmıyordu.Onun da benden geri kalır yanı yoktu,ayakta duramıyordu.O sırada -neden yaptığımı bilmiyordum-Mert'in dudaklarına yapıştım.

HİKAYEMİ BEĞENİYOR MUSUNUZ??DAHA ACEMİYİM VE NASIL OLDUĞUMU MERAK EDİYORUM.BÖLÜMLERİ OLDUKÇA HIZLI PAYLAŞMAYA ÇALIŞIYORUM.HATTA BİR GÜNDE 2 BÖLÜM PAYLAŞTIĞIM OLUYOR.ANCAK GELEN SAÇMA BİR YAZILI HAFTASI YÜZÜNDEN BİR SÜRE BÖLÜMLER GEÇ GELEBİLİR.

Dershane Aşkı(tamamlandi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin