Chapter I

14 1 0
                                    

Au trecut deja 5 ani de cand mama lui are probleme grave de sănătate , se simte in fiecare zi din ce in ce mai vinovat de ce a pățit mama lui , are remușcări și se simte foarte oribil . În fiecare seară concurează pentru a-și face loc printre raceri și pentru a câștiga niste bani . Cu acei bani se întreține și pe el și pe mama lui . Trăiește de pe o zi pe alta . El este Rareș , un racer foarte bun dar fara prea multa experiență în cursele de strada . Conduce un Nissan 240SX modificat atât interior cât și exterior . Strânge de ceva timp bani să își cumpere o noua mașină , vrea un BMW M6 3.0 pe care sa îl modifice și să il reconstruiască cum vrea el . Racerii care îl văd cu Nissan-ul incep sa rada de el , dar el doar atât le spune . :
" In cursele ilegale nu contează doar mașina , contează să știi să conduci mașina. "
Rareș este un șofer calm și care îți va ști mereu mișcările și ce vei vrea sa faci . Momentan , a strâns în jur de 12.000$ și îi mai trebuie 5.600$ pentru a-și cumpăra mașină dorită iar inca 5.000$ pentru a o modifica .
Poliția îi urmărește de ceva timp pe acești raceri dar mai ales pe cei din BlackList 15 , cei mai buni raceri din oras . Rareș mai are mult de munca până să ajungă macar pe locul 15 in BlackList .

BlackListOn viuen les histories. Descobreix ara