Noi prieteni 2:Intunecat,pervert si Micuta Sara ~ *Capitolul 13 ~*

1.1K 50 2
                                    

-Hm…Sara…un nume atat de frumos…-a soptit impotriva buzelor mele tremurande fara a –si misca mainile de pe picioarele mele goale.

Ii simteam degetele mangaindu-mi pielea intr-un mod delicat si seducator,insa privirea sa era calda si inocenta.

Eram confuza.Dupa felul..pe care il puteam cataloga ‘brutal’ in care s-a apropiat de mine credeam ca am de a face cu o persoana dinamica si plina de pasiune,o pasiune care poate devenii perverta in anumite situatii.

-Ahh…-a fost tot ce am putut spune in fata acestui strain,caruia numai numele ii stiam.’Cum..de imi stie numele?...’m-am intrebat in mintea mea ochii nedezlipindu-se din ai lui-pot citii gandurile micuta Sara…iar inainte de a intreba,pot asta pentru ca sunt jumatate vampir si jumatate demon…

-Da bine..Sara iti multumeste pentru lectia de ‘istorie’-atentia mi-a fost centrata pe Wolf,care cu o miscare rapida si dur m-a tras dupa el,spre iesire.

Inca puteam simtii privirea lui Dark asupra mea,in timp ce Aldan a zambit intorcandu-se spre noi cu o farfurie goala.

-In 20 de minute,Wolf sa aduci fata sa mance..Ne mai vedem..Scumpa Sara…-mi-a suras cu aceea protectie frateasca in ochi,insa tot nu m-am putut abtine sa nu ma rosesc auzindu-i ultimele cuvinte.

-Ne…mai vedem…-am zambit si urmat indeaproape Wolf,care se parea ca iar devenea morocanos.

In bucatarie din perspectiva lui Aldan

-Sara…este o fata interesanta…care este povestea ei?-Dark a tras scaunul mai aproape de masa,rezemandu-se cu mainile de ea.

Pe buze purta acel ranjet pe care il cunosc atat de bine…un ranjet pervert si plin de planuri ..jenante pentru fata.

-Nu sunt sigur…Wolf ne v-a spune mai tarziu sunt convins…

-Aha…este frumoasa..am crezut prima oara dupa aura ca este vre-o creatura mitologica..-a deschis frigiderul cu puterea mintii facand o doza de cola sa se apropie de el.Eu,in acest timp aranjam primele clatite pe care i le-am facut Sarei pe o farfurie rosiatica.

-Tu si cu mine,amandoi…-am spus pe obisnuitul meu ton cald-insa….Dark…sa nu indraznesti sa te apropii de ea prea mult…nu este o jucarie..

Eram constient ca tonul mi s-a ridicat capatand aspecte impunatoare ,lucru pe care bineinteles l-a observat si prietenul meu,dar nu l-a deranjat,ci ca de obicei l-a amuzat.Este singurul pe care eu nu il pot tine in frau…decat prin metoda grea.

-Ai dreptate Aldan…nu este o jucarie….este….o jucarie misterioasa ale carei secrete si laturi ascunse trebuie sa le aflu…-razand usor,nepierzandu-si ranjetul care trada prea multa incredere de sine,care noi toti stim ca duce la ingamfare s-a teleportat in camera sa pastrand acei ochi ascutiti.

‘Wolf…fi foarte atent,Dark are un plan cu privire la Sara…si nu poate fi nimic bun in asta…’

In sufragerie

-Sara,Dark este un pervert,sa nu te apropii de el..in regula?-tonul era unul prevenitor –trebuie sa ai grija in preajma lui.

Doar am aprobat afirmativ.Intr-un fel eram de acord cu opinia lui Wolf,dar nu in totalitate.Dark mi s-a parut putin…rebel,insa nu stiu daca l-as cataloga totusi un pervert.Dar…in acelasi timp,felul in care isi unduia degetele pe piciorul meu…nu era numai seducator,era…parca atingerea unui baiat perfect dintr-un vis…

-Night…-m-am oprit odata ce am simtit stransoare lui Wolf relaxata.In acelasi timp m-am trezit si din visare.Privirea mi-a cazut pe una din canapele pe care statea intins un alt baiat…si pe el l-am recunoscut din aceea pictura din Dining room.

Fighting For My Love *A Werewolf,A Vampire,A Demon,An Angel And A Neko *Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum