Noi prieteni 1 : seducator si binevoitor ~* partea a 12 *~

1.2K 53 3
                                    

-Bine ai venit in noua ta casa,Sara…-mi-a urat Wolf deschizand usa care parea destul de grea.

Tot ce am putut face a fost sa zambesc si sa pasesc in misterioasa locuinta.

Am lasat un suspin mirat sa imi scape buzelor de indata ce ochii au intalnit grandoarea acelei incaperi.Era un hol de asteptare judecand dupa canapelele aranjate langa fereastra inchisa.

Erau doua in jurul unei mese joase,de sticla.Piciorul masutei era placat cu aur oferindu-i o sclipire aparte.Canapelele si ele erau din piele rosie,care parea extreme de scumpa.

Draperia care cadea in volane in spatele acestui mobilier era din catifea,un sangeriu inchis.

-Sa inteleg ca iti place?-a ranjit inchizand usa in spatele nostru.Si-a mutat o mana in jurul umerilor mei aducandu-ma iarasi,aproape de el.

Nu m-am impotrivit ,ba din contra mi-am lasat capul sa imi cada pe pieptul sau zambind doar aproband tacuta.Eram prea ocupata cu descifrarea acestei mirifice incaperi.

Privirea mi-a cazut instantaneu pe podeaua intunecata.Era alcatuita din marmura neagra cu cateva dungi aleatori de culoarea focului,oferindu-i un aspect fantastic…aceeasi marmura continua si pe scarile din mijlocul camerei,care conduceau spre al doilea cat.

Pe fiecare treapta era asezata cate o lumanare,micuta,rotunda,diferind in doua culori:albastra si rosie.Acum erau stinse caci candelabrul din tavan,din cristale era aprins.

Cu toate ca afara era lumina si destul pentru a vedea,cu draperiile trase camera devenea neobisnuit de intunecata.

Chiar in spatele usii se afla o alta usa.Aceasta era din metal decorate cu argint si pietre pretioase.Vazandu-ma uitandu-ma la ea,Wolf a zambit .

-Acolo este camera de bal….o sa iti placa.Seamana cu aceasta,insa…mult mai spectaculoasa..-mi-a sarutat obrajul usor ,intr-un mod inocent.Ciudat era ca de data asta numai m-a facut sa rosesc.Mi-am intors privirea uitandu-ma direct in ochii sai.

-Wolf…casa asta arata minunat…adica…are fire de aur si pe pereti-peretii erau aurii,un auriu care sclipea.Parca ar fi fost din sticla,iar din loc in loc,in forma de dreptunghiuri,in fiecare unghi continand un trandafir,erau alcatuite din acele fire de aur impletite intr-un mod minutios.Pur si simplu nu puteai sa iti iei ochii de la ele..-cum…cat de bogat esti?

M-am bucurat vazand marimea casei,dar…interiorul…parca ma aflam intr-un basm cu printese si printi,iar el era unul dintre ei…un foarte bogat copil.Acest gand ma speria,dar nu imi dadeam seama exact de ce..

-Ehh,nu uita ca aceasta casa am aranjat-o impreuna cu prietenii mei,deci nu sunt chiar atat de bogat pe cat crezi..

-Da,dar totusi…trebuie sa ai multi bani..pentru,fir de aur pe pereti?esti un print cumva?

-Hahah haide ca ma amuzi.Nu sunt print scumpo,dar…sincer sa fiu am primit in dar acest castel..de la un unchi,un unchi intradevar foarte bogat.Mi l-a lasat prin testament chiar inainte de a murii..

Am ridicat capul de pe pieptul lui oftand.Nu tocmai spusese ca l-a aranjat cu prieteni?,iar acum un unchi mort?..

-Imi pare rau..nu am vrut sa- m-a sarutat din nou.Numai ca de data asta a fost ceva mai brutal,readucand inapoi aceea parte salbatica care ma incita si speria in acelasi timp la el.

Ne-am sarutat pentru mai multe minute.Mainile i-au alunecat de pe umerii mei,in schimb oprindu-se pe soldurile mele.

Obrajii mi s-au facut rosii simtindu-i mainile puternice mangaindu-i.Corpul meu iar intra in acea transa…iar dadeam sa tremur.Numai vroiam sa simt iar aceea tensiune...vreau sa ma acomodez cu el...vreau sa simt ca pot si eu sa il doresc la fel de tare ca el pe mine.Am deschis ochii luand spatiu fata de trupul sau.

Fighting For My Love *A Werewolf,A Vampire,A Demon,An Angel And A Neko *Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum