3. bölüm

8 2 2
                                    

İyi okumalar :)Multimedyada Kayla var!;)

Müdürün odasını ararken merdivelerde birisiyle çarpıştım.
Ben tam düşecek iken beni belimden tuttup kendisine doğru çekti. Çok pis heyecan yapmıştım, çünkü taştı veee en önemlisi GAMZESi vardıı!! Ben çocuğa salak salak bakarken çocuk bana gülümsedi.

Çocuk BANA gülümsedi

Gülümsedi BANA çocuk

Bana bana oha bana başkasına değil banaa!!!

Sonunda kendime geldiğimde çocuğa " özür dilerim biraz sakarımdır."diyip gülümsedim. Çocukta bana "asıl benim hatam ben özür diler-" derken arkadan biri " Rüzgar kıza yavşaman bittiyse artık gidelim geç kalıyoruz" dedi. Arkamı dönmeden önce önde bizim kızları gördüm. Onlarda beni görmüş olacaklar ki bana doğru koşuyorlardı. Arkamı döndüğümde ikiside gitmişti.

************

Sonunda müdürün odasından çıktığımızda sınıfımız 11-C ye doğru gidiyorduk. Sınıfa girdiğimizde herkes bize bakmaya başladı. Bize bakan erkeklerin salyaları akıyordu desemde inanmayın kendimizi tanıtıp boş olan yerlere oturduk.

Sınıfta tamda üç kişilik yer vardı ama ne yazık ki hepsi erkekti.Yaprak benim çarpıştığım meteorun yanına oturdu hemen demek o da bu sınıftaymış,Kaylada yine bi erkegin yanına oturdu.Bende en arkada uyudugu için yüzünü görmediğim kisinin yanına oturdum. Nedensiz bir sekilde içimde bir his vardı nedenini bilmiyodum ama yanımda oturan daha dogrusu horul horul uyuyan kisiyle ilgili oldugunu biliyodum tuhaftı.
*******************************************
Ders en sonunda bitti. Yanımdaki varlık hala uyuyordu bende uyandırmadım zaten.hemen kızların yanına gittim. Ve olanları anlattım. Yaprak "uyandırsaydın ya hem yüzünüde görmüş olurduk"dedi.Kayla da" aynen git tenefüs bitmeden uyandır bence"dedi ben ilk basta biraz itraz ettim ama sonra ikna oldum zaten zilin calmasina 10dk vardı. Sırama gittim oturmadan sırtına dokunarak "sstt kalk tenefüs zili caldı" "kalksana psstt sana diyorum" dedim onu biraz daha sarsarak ve en sonunda homurdanarak "siktir git emir karı gibi ses cıkarmayıda bırak" dedi. Ben ilk önce biraz güldüm sonra "ben yeni sıra arkadasinim emir degilim"dedim. O da biraz daha homurdanıp bana doğru dondu vee
BEN ŞOK
BEN VEFAT
BEN MANŞET...

Vote ve yorum lütfen😘💜

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jan 20, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

PAPATYA DELİSİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin