1. bölüm

37 4 5
                                    

Slm arkdaşlar inşallah beğenirsiniz :) daha ilk yazışım olduğundan hatalarım olursa affedin :):) Multi Medyada Merve'nin saçının temsili.

İyi Okumalar.

Merve'nin ağzından

Yine bir pazartesi sabahı ve tabiki de ben yine ve yine uyumakla meşgulum tabiki uyumuyordum.

Ama kim ister ki o sıcacık yataktan kalkıp okula gitmeyi??Ben istemezdim mesela. Ama takii annem gelene kadar 3, 2, 1... ve  "Merve sen hala uyuyormusun kızım kalk çabuk geç kalacaksın okula"sabah rutinim oldu artik bu cümle o kadar alıştım ki mesela ben buna alışmasaydım niye bu cümleyi duyar duymaz kalkayım demi?çünkü benim için kafam önemli bir yer, kafama terlik yememek icin o sözden sonra 5 saniye icinde ayağa kalkmalıyım neyse ki tam zamanında kalkabildim annem odamdan gittikten sonra ilk önce lavaboya gidip işlerimi hallettim, sonra yüzümü yıkayıp kıyafetlerimi giydim ardından ise telefonumu,kulaklığımı ve tabiki çantamı alıp aşşağıya indim. (evet evimiz iki katlı ) kahvaltı olarak ağzıma iki üç şey atıp salonun ortasındaki masadan harçlığımı alıp çıktım.

Okulla evim arasında bi 15-20 dakkalık bir yol var.Bu yüzden okula yürüyerek gidiyorum.Kulaklığımı takıp Emir Can İğrek-Müzik Kutusu'nu açtım. Bu şarkı benim favorilerim arasındaydı.

Okula geldiğimde kulaklığımı çıkarıp sınıfa girdim.Çünkü geç kaldığım için büyük ihtimalle hoca içerdedir. Kapıya iki kere vurup hocanın " gel" demesiyle içeri girdim. İlk ders türkçeydi ve hoca artık benim geç gelişlerime alıştığı için bişey demiyordu.

Okul bitti. Zaten okul hep aynıydı. Kayla ve Yaprakla beraber geçirdim. Zamanımı ikiside benim kardeşim gibiydiler.

Okul bittikten sonra hep gittiğim yere geldim. Parka, ama parka gelme sebebim burda bir sürü papatya olması.Doğruya ben size kendimden bahsetmedim.Ben Merve, 17 yaşındayım, Ender Lisesinde okuyorum fakat taşınacağımız için ben ve kızlar Barış Lisesi adında bir liseye gideceğiz. (tabikide beni yalnız bırakmamak için onlarda benimle beraber o okula kayıt olacaklar.) ve son olarak ben tam bir Papatya Delisiyim.

Bu yüzden hergün okul çıkışı bu parka gelip papatyalarda taç yapar,onlarla konuşur ve onların mis gibi kokukarını koklarım.Saçım örülü olduğu için örgülerin aralarına beyaz beyaz çok güzel kokan papatyalar koydum.(multimedyada).

Ben parka arkam dönük bir şekilde papatyaların arasına oturmuş onlarla konuşurken arkamda bir ses duydum. Arkamı döndüm ve

Papatyalarımı toplayan bir ÖKÜZ!!

"Napıyorsun lan sen!!"diye bagırdım,oldukça sinirliydim.Çünkü bu öküz benim yavrularımı benden çalıyordu. Ama buna tabikide izin vermeyecektim.

"Sence ne yapıyor gibi görünüyorum? Tabiki sevgilime çiçek topluyorum"dedi hödük. Oldukça rahat bir sesle. Ben ne kadar sinirliysem o da o kadar rahattı ve bu benim daha fazla sinirlenmemi sağlıyordu.

Sakin bir şekilde cevap vermeye çalıştım."O zaman burdan değil başka yerden topla çiçeğini!!"dedim çiçek kelimesine vurgu yaparak.

Çocuk güldü ve "Bende tabiki çiçeği başka yerden satın almayı isterdim fakat sevgilim illa burdan olacak dedi bende burda böylesine bir melek görünce geldim."

Bana melek demişti.Tamam kabul hoşuma gitmişti çocukta yakışıklıydı hatta ne yakışıklısı taş,metordu çocuk fakat şöyle bişey vardı. Çocuğun sevgilisi VARR..! Ve burda bana yavşıyordu. Çocuk belki taş olabilirdi ama karaktersiz ve yüzsüzün tekiydi.

Hemen kendimi toparlayıp"Sen nasıl bir pisliksin?? Bana bir saattir sevgilinden bahsediyorsun birde bana burda gelmiş yavşıyorsun. Sahtekara bak sen yaa!!"dedim. Çocuğun yüzündende anladığım üzere biraz sinirlenmişti.

"Doğru konuş yoksa.." bana ne yapabileceğini sanıyor ki bu pislik.

"Yoksa ne, ne yapabilirsin ki sen bana hı ne?"dedim alaylı bir şekilde.

Ben böyle diyince çocuk pis pis sırıtarak üzerime doğru yürümeye başladı. O üzerime geldikçe ben geri gidiyordum. Birazcıcık korkmuştum  ama çocukta bildiğin kas yığınıydı. En son benim ayağım bir yere takıldı ve...

Evett! ilk öncelikle çok özür dilerim. Söylediğim gibi her cuma yazamadığım için gerçekten çok ama çok özür dilerim. Aklımda hic birsey olmadığı için yazamadım.Her yazmaya kalkıştığımda beynim düşünme özelliğini yitiriyor gibiydi aklıma bir şey dahi gelmiyordu. Bunu
yüzündende yazamadım. Sizden gerçekten çok çok.............çok özür dilerim.

İnşAllah beğenmişsinizdir.

Yorum ve Vote Lütfen.

PAPATYA DELİSİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin