562 49 81
                                    

Eveeet.

Geldik Flaky'ye.

Öncelikle bu en uzun bölüm olacak.

Bu bölümü okurken belki bana kızacaksınız belki ağzımı yüzümü dağıtmak isteyeceksiniz belki de beni haklı bulacaksınız.

:'))

İlgi alanları yemek yapmak, arkadaş edinmek ve sporlardır.

Flaky, serinin en popüler karakterlerinden biri olmasıyla birlikte çok çekingen ve ihtiyatlı bir kişiliğe sahiptir. Necrophobia (ölüm / ölme korkusu) ve fıstık alerjisi vardır. Seride genellikle korkak ve utangaç biri olarak resmedilir. Çoğunlukla Lumpy, Sniffles, Flippy, ve Cuddles ile birlikte arkadaşlık eder. Çekingen ve zayıf bir karakter olmasına rağmen bu durum genellikle onun ölümüne yol açmaz.

Kaç kez öldü? 40
Kaç kez öldürdü? 20

Flaky'nin Cinsiyet Meselesi:Tasarımcı Rhode Flaky'nin erkek olarak tasarlandığını ve erkek olduğunu söylemişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Flaky'nin Cinsiyet Meselesi:
Tasarımcı Rhode Flaky'nin erkek olarak tasarlandığını ve erkek olduğunu söylemişti. Fakat Flaky'nin ses aktörünün kadın olması herkesin kafasını karıştırdı.
MondoMedia'ya "Flaky kız mı erkek mi?" soruları gelmeye başladı. MondoMedia'daki yapımcılar Flaky'yi kız olarak gördükleri için "Evet, o bir kız!" dediler. Üç yıl öncesine kadar MondoMedia sayesinde kız olarak kabul edilen Flaky Ken'in sözleri yüzünden tekrardan cinsiyeti belli olmayan haline döndü. "O kız veya erkek. Bunun bir önemi yok! Sen onu nasıl görmek istiyorsan onun cinsiyeti odur."

Flaky'nin Erkek Veya Kız olmasının/olmamasının Kanıtları :Fanlar Ken'e Flaky'nin diğer kız karakterlere nazaran kirpikleri olmadığını bu yüzden erkek olduğunu söylemiştir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Flaky'nin Erkek Veya Kız olmasının/olmamasının Kanıtları :
Fanlar Ken'e Flaky'nin diğer kız karakterlere nazaran kirpikleri olmadığını bu yüzden erkek olduğunu söylemiştir.
Ken onlara "Tüm kızların kirpikleri olacak diye bir şey yok!" diyerek cevap vermiştir.
-
Something Fishy bölümü.
Flaky hangi tuvalete gireceğine karar veremiyor, tereddütte kalıyor.
Flaky'nin hangi tuvalete girdiği gözükmüyor fakat erkekler tuvaletine giriyor. Bana hıı sn çk blyn demeden önce okuyun. Kızlar tuvaletinin zemininde kanlar vardı ve Flaky orada olsaydı "kansız" bir tuvalette rahatça ellerini yıkıyor olmazdı. Ayrıca kızlar tuvaletinde olsa Petunia'nin çığlıklarını duyar ve paniğe kapılırdı.

HTF FANDOM'INI BÜYÜLTME KİTABIWhere stories live. Discover now