2.

339 28 7
                                    

2.

"Wat moet ik dan precies doen?" Het was de vraag die al even op mijn lippen lag. Ik wist nog steeds niet wat ze precies van me wou. Zij was de godin. Was het niet haar taak om de fout recht te zetten? Zij had toch de magie om daar iets tegen te doen? Wat kon een simpel meisje als ik nu doen om haar te helpen?

"Ik wil dat je terugkeert in de tijd." Ik keek haar even aan alsof ze gek was. Alsof ze zou beginnen lachen en zou zeggen dat het een grap was. Alleen gebeurde dat niet.

Ze legde haar hand op mijn arm. "Ik weet dat het een raar idee lijkt." bevestigde ze mijn gedachten. "De toekomst zal heel snel veranderen, dus het is een kwestie van tijd voor jij en je broer verdwijnen. Daarom stuur ik je daarvoor naar het verleden. Jij moet ervoor zorgen dat je moeder toch de goeie beslissing neemt."

De beelden van daarnet kwamen terug naar boven. Hoe mijn moeder een andere mate gekozen had. Dan zouden ik en Milan nooit bestaan. Of toch niet in deze vorm. Mijn vader zou doodgaan van verdriet. Dat kon ik niet laten gebeuren.

"Het enige dat je moet doen is ervoor zorgen dat je moeder hem wel accepteert als mate. Je moet wel onthouden dat je niet verteld wie je bent of wat je moet doen. Want na een tijd verdwijn je ook uit die wereld, omdat je er niet thuis hoort. Je hebt dus maar een beperkte tijd om je opdracht uit te voeren."

Ik slikte. De maangodin gaf me best wel veel druk. Dat merkte ze. " Ik ben er zeker van dat het je zal lukken." Ze nam me voorzichtig bij de hand en trok me dichter naar het water. "Dit uurwerk vertelt je hoeveel tijd je nog hebt."

Het was nu pas dat ik besefte dat er een uurwerk om mijn pols hing. " Heb je nog vragen?" Ze glimlachte naar me. Het duurde even voor ik mijn hoofd schudde.

"Je hoeft je geen zorgen te maken. Ik zal de hele tijd bij je zijn." Uit het niets verscheen er een ketting rond mijn hals. Ik pakte het vast en bestudeerde het voor een korte tijd. " Je zal geen gevaar lopen. Daar moet je dus niet bang voor zijn."

A/N: Laat zeker weten wat jullie ervan vinden!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


A/N: Laat zeker weten wat jullie ervan vinden!

Vote/Comment/Follow

Terug in de tijd /Werewolf Story /Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu