→25 Özel Bölüm ←

7.4K 598 357
                                    

"Hayırrrrr ,tanrım hayır, hayır o ölmesinnnn"

Chanyeol kan ter içinde sayıklayarak gözlerini açtığında  tekerlekli sandalyeden kıç üstü düşmüştü.

Gözleri etraftaki karanlığı bile daha algılayamadan hızla ayağa kalkarak  delicesini telefonu ararken  kendi hıçkırıklarında boğulmak üzereydi.

Göz yaşları ondan bağımsız süzülürken gittikçe hıçkırıkları yükseliyordu.

Sonunda telefonu bulduğunda  Baekhyunun numarası arayarak  sinir bozucu seslerin  onu daha da huzursuz etmesine izin verdi.

"Alo"

"Baekhyun? Baek sensin değil mi?
Lütfen sen ol, lütfen ,lütfen bebeğim. İyi olduğunu söyle bana yalvarırım.
"Diye hıçkırıkları arasında konuşurken diğer uçtaki adam havalimanında korkuyla hareket etmeye başlamıştı.

"Chanyeol sakin ol.  Tek tek konuş. Neden ağlıyorsun?Chen burada konuşamıyorum. İyi misin? "

"Baek geldiniz mi? Neredesin bana hemen yerini söyle ,yalvarırım lütfen. "

"Chanyeol korkutuyorsun beni. Şimdi indik. Sana süpriz yapacaktım,sen neredesin. "

"Havaalanından ayrılma. Telefonuda kapatma, konuşmasan da açık kalsın. Yanın gelene kadar hattın diğer ucunda olduğunu bilmeliyim. "

"Chenden zor kurtuldum. Channie sorun ne? Ağlıyorsun, ne oldu? Biri bir şeyler mi öğrendi yada bir sorun mu var? "

"Baekhyun seni seviyorum. Yemin ederim sadece sen varsın. Gerçek olmadığını görmem lazım. Kollarını korkmadan,nefret etmeden boynuma dolaman lazım "diye hala ağlarken Baekhyun yerinde duramıyordu. Chanyeolun sesini hiç böyle duymamıştı. Sevgilisinin hiç bu kadar edişelendiğini bile görmemişti.

"Taman sakin ol, araba sürüyorsun dikkatli ol, ben havaalanında kalacağım. Arka taraftaki çıkış kapısındayım tamam mı hiç bir yere gitmiyorum koca bebeğim. "

"Baekhyunnn, seni seviyorum. Yüzlerce yıl geçse de seveceğim. Senden başka hiç kimseye göz ucuyla bile bakmayacağım. Beni sensiz bırakma Baekhyun.

"Chanyeol tanrım, korkutuyorsun beni gerçekten. "

Chanyeol arabayı biraz daha hızlandırırken. Tek düşündüğü Baekhyundu. Başı göğsüne yaslanan sevgilisini günlerce, aylarca kollarına almaktı.
Son zamanlarda çok fazla ayrı kalmışlardı ve Chanyeol bundan hiç hoşlanmamıştı. Geceleri yatağında sürekli hareket eden minik sevgili olmadan uyuyamıyordu bile. O yüzden birlikte döşedikleri stüdyoda  vakit geçirmeye çalışıyordu.

.
.
.

"Nerdesin? "

Chanyeol telefonu hala kapatmamış çıkış kapısının önünde delice dolanırken  Baekhyun kimseye yakalanmamak için maskesini yüzüne
çekmiş,usulca   sırtı ona dönük sevgilisine yaklaştı.

"Arkandayım Channie "diye kısık ve neşeli  ses uzun olanın kulaklarına ulaştığında Chanyeolün elindeki telefon yere düşmüştü.

"Uzun olan hızla arkasını döndüğünde kısık gözlerinde hem endişe hemde aşkı barındıran adamla tüm sinirleri boşalırcasına sesli ağlamaya başlamıştı.

Baekhyun kollarını ona saracağını sanarken karşısındaki devin küçük çocuklar gibi ağladığını görünce panikle  o kollarını  Chanyeolün beline sarmış, başını göğsüne yerleştirmişti.

"Ağlama Channie, bende ağlarım bak. Hem ben ağlarsam tüm insanlar başımıza toplanır. Ağlama. "Diye sesi titreyip konuşurken Chanyeol sıkı sıkıya sardığı bedenden biraz uzaklaşıp maskesini çıkararak  yüzünü avuçlarının arasına aldı.

"Özür dilerim sevgilim. Seni korkuttum. Ben çok kötü bir rüya gördüm Baek. Senin  kaybediyordum. Kalan ömrüm sensiz geçiyordu. Çok korkunçtu .Gitme ,gitme hiçbir yere yalvarırım "diye boğuk sesiyle konuşurken Baekhyun  bu davranışların bir rüya  yüzünden olduğuna  şaşırmıştı .

Oda ellerini sevgilisinin yüzüne kaldırıp gülümsediğinde Chanyeol onun gerçek yeni  olduğuna ikna olmuştu.

"Sadece bir rüya Channie! Beni senden hiçbir şey ayıramaz. Seni de benden hiçbir şey ayıramaz. Birbirimize aidiz biliyorsun değil mi? "
Demesiyle Chanyeol burnunu çekerek  üst üste kafasını sallayıp  onaylamıştı.

"Ama biraz daha burada durursak birlikte donarak öleceğz bebeğim. Seni, yatağımızı ve seninle olan her şeyi çok özledim. Bir hafta boyunca günün her saniyesi seninim. Şimdi beni aşk yuvamıza götür" diye parmak uçlarında yükselip dudaklarına küçük bi öpücük verdiğinde Chanyeol tekrar ağlamaya başlamıştı.

"Tanrı beni seninle sınamasın Baekhyun.Kalbimle sınanmaya dayanamam"diye Baekhyunun ince saç tellerini geriye ittiğinde alkış sesi sessiz ortam da yankılanmıştı.

"Biliyordum. Tanrım sizi  aşk kaçkını hainler"

Chen elinde telefonla gülüp konuşurken  ikili şok olmuş bir şekile durmuştu.

Baekhyun Chenin arkasındaki  Xiumine korku dolu bakışlarla bakarken Xuiminin güven dolu bakışlarıyla Chanyeolün göğsüne sığınıp fısıldadı.

"Sorun yok ciChanyeol. Çocuklar zaten şüphe ediyorlarmış. "

"Evet  koca kulaklı  ve onhn bücür,sevgilisi el sallayın diğer çocuklara çünkü az önce hepsine canlı yayın yaptım. Bak Xiu sana söylemiştim. Baekhyunu takip edelim diye. İyi ki etmişiz. "Demesiyle Xiuminin kafasına vurması bir olmuştu.

Chanyeol hala ne olduğunu anlamasada önemli değildi. Sevgilisinin sıcaklığını hissettmek her şey ama her şeyden önemliydi.

Birilerini öldürmek özellikle Chanyeol ve Baekhyunu öldürmek benlik değil. Kalbim el vermedi. İsteyenler diğer bölümü final olarak görebilirler ama benim için bu final. Onlar en çok birken güzeller. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim  ve bölümü herkesishipleyen1  e ithaf ediyorum .Teşekkür ederim .😂😅
🙈🙈🙈👬~T_T~~T_T~


Ex "BoyFriend "[ChanBaek]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora