0.8

10.1K 515 144
                                    

Resim:Doğa

Yatağımda kedili tulumumla oturmuş Çiğdem ile mesajlaşıyordum. Üşüdüğüm için  tulumumu giymiştim. Sıcak tutuyordu ve yanımdaki kahve sayesinde de içim ısınıyordu.
Ellerimi bardağın etrafına sararak sıcak kahvemden yudumladım. Bol sütlüydü. Hmm, en sevdiğim.

Çiğdem ile birbirimize saçma saçma fotoğraflar gönderiyorduk. Onda bir sürü ifşam vardı. Bunu yapmayı seviyordum. Çok eğlenceliydi.

Ayrıca dün yine bir ilerleme kaydedememiştim. Çocuğun en son yazdığı şeyden sonra hem sinirlenmiştim hem de takip etmekten vazgeçmiştim. Hemen her şeyi fark ediyordu.  Takip edildiğini de fark edebilirdi. Bu yüzden bu işi bir süre kafamdan çıkarmıştım. Her şeyin bir sırası vardı. Zamanı geldiğinde yapardım.

Ayağa kalkarak  erkek kardeşim Eren'i çağırdım ve beni çekmesini söyledim. Hemen gelip bilmiş bir ifadeyle telefonu elimden aldı.  2. sınıfta olmasına rağmen her boku biliyordu akıllı çocuk.

Kafamı eğerek poz verdim ve çekmesini söyledim. İşlem bittikten sonra da çıkıp gitti. Hemen Çiğdem'e göndermek için telefonu almıştım ki annem seslendi.

"Doğa, Hemen buraya gel! Bana yardım edeceksin."

"Tamam" diye bağırdıktan sonra hemen resmi Çiğdem'e gönderdim ve koşarak annemin yanına gittim. Biraz daha bekletirsem  gerçekten patlayabilirdi.

                      
                               ●●●

Anonim:

Deniz: Beni rahatsız etmemen gerektiğini söylemiştim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Deniz: Beni rahatsız etmemen gerektiğini söylemiştim.

Deniz: Bu arada... tulumun güzelmiş kedi.

:)

Anonim&iddiaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin