Kapitola- 2

33 6 0
                                    

Dopekla? Tak toto som nečakala. Veľa krát som si to predstavovala, ale nečakala som, že sa to splní. ,,O môj bože!!!!" skríkla som na celý dom. ,,V pohode Lyd to je v pohode proste mu to zdvihni." opakujem sama pre seba. Nakoniec sa nadýchnem a zdvihnem to.
L: Áno?
N: Ehm ahoj, tu je Nash Vass. Tvoj sused.
Do peklaaaa.
L: Nash? Jasné. Ahoj čo potrebuješ?
N: Tak počul som, že budeš aj ty na tej party v piatok a tak ma napadlo, keďže ja ani poriadne neviem kde to je, či tam nepôjdeme spolu. Samozrejme ak tam už nejdeš s niekym iným.
Stuhla som. Naozaj to povedal? Naozaj tam chce ísť, so mnou?
N: Haló?
L: Ehm. Jasné v pohode. Zoberiem ťa tam.
N: Ďakujem, tak o pol osmej pred tvojim domom?
L: Budem čakať
N: okej zatiaľ ahoj
L: Ahoj
Koniec rozhovoru.
,,Kurva?! Kurva! KURVA?!" kričím na celý dom. Naozaj mi zavolal. S kade má moje číslo? To je fuk. Mohol poprosiť hocikoho a on poprosil mna. Panebože?! ,,Lydia? To čo máš sa slovník? Tebe úplne šibe?" vtrhne do izby mama. ,,Ja, prepáč nechala som sa uniesť." usmejem sa na ňu. Pokrúti očami: ,,Ešte raz a uvidíš."povie a už jej nieje.

So skvelým pocitom si ľahnem do postele a zaspím.

6:12- UTOROK
Je ledva štvrť a ja som už hore. Od včera proste... Som šťastná a zároveň sa bojím. Len nech nič nedoserem.

Po rannej rutine. Teda po umytí sa, namaľovaní a prezlečení idem dole do kuchyne. ,,Dobre ránko." poviem s úsmevom na tváry. ,,Ale čo taká vysmiata hneď z rána?" opýta sa ma otec. ,,Ale nič. Len sa teším na piatok." poviem a usmejem sa ešte viac. ,,To sa tak tešíš na..." ani nedopovie a mama ho predbehne: ,,Prepáč zlatko, ale zabudla som. V piatok zruš plány. Ja ocko a teta Mima ideme preč. A keďže starká sú na Kube a ujo Miro ide preč budeš musieť postrážiť decká." povie to ako nič. Ja som jedináčik, ale mám 3 bratrancov, ktorý majú sedem, osem a jedenásť a k tomu 2 sesternice, ktoré majú desať a dvanásť.Zostanem stáť. Môj úsmev je preč, moja dobrá nálada tak isto. ,,Čože si robíte piču! Ja tu neostávam ja mám v piatok svoje plány. Mami toto mi nemôžete spraviť. Kurva?! Na piatok sa teším už od pondelka." je fuk, že je len utorok. ,,Tak zato ako rozprávaš von nepôjdeš určite! A zabudni, že niekam pôjdeš aj v sobotu alebo nedeľu. Za toto vystupenie máš zaracha moja zlatá a rozhodni sa s kým sa budeš takto baviť?!" skríkne po mne. Tak toto nie. Je to moja jediná šanca sa s ním stretnúť. Spoznať ho.
Nechcem sa s ňou ďalej hádať tak odídem. Samozrejme môj odchod zdramatizujem a zabuchnem sa sebou dvere, že skoro vypadnú s pántou. Vybehnem po schodoch do izby a hodím sa na posteľ. Super začiatok dňa.

12:05
Ešte poslesných päť minút a môžem ísť domov. ,,Tak na otázku nám môže odpovedať... Napríklad Lydia?" spozorniem keď povie moje meno. Zdvihnem hlavu. Všetky pohlady sú na mne. ,,Ehm, zopakujete otázku prosím?" ,,Prečo žiak v škole spí namiesto toho aby dával pozor?" polka triedy sa začne smiať. No hahaha strašne vtipné. ,,Tak možno ho ten učiteľ vôbec nezaujal?" za túto odpoveď od učiteľky dostanem nepekný pohľad a trieda priam vybuchne do smiechu. ,,Vidíme sa po škole. Mayová." strč sa. Znova si ľahnem a spím.

14:02
Tá krava ma pustila až teraz. Vraj to čo som si dovolila bolo priveľa a to som len povedala svoj názor a vraj žijeme v slobodnom štáte. Pfff.
Vytiahnem kľúče a nestihnem sa dverí ani dotknúť a už v nich stojí moja nasratá mama. ,,Kde si bola? Nechápeš čo znamená, že máš zaracha? Chceš ho mať dlhšie?" ,,Nie ja som len mala krúžok, prehodili nám ho takže v štvrtok nebudem v škole tak dlho. Dala by som ti to vedieť keby mi nezoberieš mobil." poviem viac pokojne ako som mala v pláne. ,,Aha, tak fajn, ale už padaj dnu." odstúpi sa a ja vojdem.

22:15
Mali sme ísť dnes s Cam na nákup samozrejme som ja nemohla. Tak som trčala doma. Sama a bez civilizácie. Sedím a dívam sa na strop a pritom rozmýšľam ako to spravím v piatok. Bavila som sa o tom aj s Cam a tá súhlasí len s jednou možnosťou a to je zdrhnúť. Pravdu povediac ani mňa nič nenapadá okrem toho. A ak sa chcem stretnúť s Nashom bude to asi aj jediná možnosť.

Ako ste si všimli časti niesu dlhé a asi ani nebudú preto budú vychádzať častejšie. :) zatiaĺ to nie je nejak zaujímavé, ale teraz to začne tak si počkajte :* ahooj - btw na obrázku je Lydia a neskôr pridám fotky všetkých

Zabudnuté Where stories live. Discover now