fifteen

937 120 48
                                    



zayn : umrunda değil biliyorum ama ben kylie'den hangi hastane olduğunu öğrendim

zayn : ve on dakika içinde oradayım

zayn : belki beş

zayn : neyse

zayn : geliyorum işte

Telefonuma ismi lazım değil baş harfi şerefsiz Zayn'den gelen mesajları okuduktan sonra gözlerimi devirip telefonumu cebime koydum ve önünde durduğum camın diğer tarafındaki Mia ve Hailey'e bakmaya devam ettim.Mia durumu ağır olduğu için yoğun bakıma alınmıştı ve gözlem altında tutuluyordu.Hailey de doktordan zor da olsa izin alıp Mia'nın yanına girmişti.

Cebime koyduğum telefonum çalmaya başlayınca cebimden çıkarmadan meşgule aldım.Zayn denen insan müsveddesinin aradığını çok iyi biliyordum ama açıkçası umrumda değildi.Onunla muhattap olmak istemiyordum,sadece buraya gelmesini istiyordum çünkü o gelir gelmez ben gitmeyi düşünüyordum.

Telefon ısrarla çalmaya devam ederken ben de ısrarla açmamaya devam ettim.Birkaç dakika sonra birinin sesli bir şekilde söylenerek bulunduğum koridora girdiğini farkettim.Yıllardır duymadığım ses "Lan niye açmıyorsun telefonunu?!" diye sitem ederek yanıma yaklaştığında dönüp bir iki saniye Zayn'in suratına baktım.Cevap beklercesine bana baktığında aynı umursamazlıkla bakışlarım Hailey ve Mia'ya döndü.

"Hoşgeldin demek yok mu?" sorduğu soruyla kendimi tutamayıp gülmeye başladım.Fazla abartmış olacaktım ki bana deliymişim gibi olan bakışlarını ve "Deli galiba.." diye mırıldanmasını duyduğumda kendimi engelleyip gülmeyi bıraktım.

"Hoş mu geldin sence? Nesi hoş bu durumun?" Kaşlarımı çatıp konuştuğumda ruh halimin bu kadar çabuk değişmesine ben de hayret etmiştim.

Zayn benim dakikalardır baktığım yere,camın diğer tarafına baktığında geldiğinden beri yüzünde olan "Merhaba ben dünyanın en şerefsiz,vicdansız,satıcı insanıyım" ifadesi silinip yerine en azından biraz daha vicdanlı bir ifade geldi.

"Durumu nasıl?" diye mırıldandığında omuz silktim. "Kötü."

"Çok büyümüş..." kendi kendine konuşup tebessüm ettiğinde ben de aynı şekilde karşılık verdim.Şu an duygusal bir an yaşadığını biliyordum,çünkü ne olursa olsun orada yatan onun kızıydı ve onu böyle görmek acı veriyor olmalıydı.

Ama yine de onun artık eski dostum olmadığını biliyordum,bu yüzden acısına ortak olup ağlaması için omuzuma yatmasına falan izin vermeyecektim.

Dakikalardır dikildiğim camın önünden uzaklaşıp hemen arkamızda duran koltuklara oturdum.Hailey içeriden çıkınca gideceğimi söyleyecektim,ve gidecektim.Tabii ilk önce Zayn'i buraya çağırdığım için beni azarlamasını dinlemek zorundaydım.

Bakışlarım duvardaki saat ve az önce benim yaptığımın aynısını yapıp anlamsızca Mia'yı izleyen Zayn arasında gidip gelirken Mia'nın odasının kapısı açıldı.Hailey'nin dolmuş gözleri tam karşısında oturduğum için direkt olarak bakarken ufak bir tebessüm ile yanıma yaklaştı.Karşımdaki koltuğa oturduğunda ben de Zayn'e baktım ama o hala Mia'yı izliyordu.İkisi de birbirlerini göremiyorlardı çünkü birbirlerine sırtları dönüktü.

Ne saçma bir durumdu bu lan!

Boğazımı temizleyip "Hailey." diye mırıldandığımda Hailey kapattığı gözlerini açıp soru sorarcasına bana baktı. "Bir misafirimiz var." Elimle Zayn'i gösterdiğimde Hailey bakışlarını yavaşça oraya çevirdi.Zayn'in arkası hala bize dönük olduğu için ona da seslenme ihtiyacı duydum. "Şşş,baksana."

İsmini söylemek nasıl gelmiyordu içimden,bir bilseniz.

Zayn sanki hiç duymamış gibi kıçı bize dönük durmaya devam ederken bir hastanede olduğumuzu umursamadan sesimi biraz daha yükselttim. "Baksana lan buraya!"

Zayn "Bana mı diyorsun?" diyerek bize döndüğünde gözlerimi devirdim.Yok,Mia'ya diyordum.

Hailey "Siktir." diye bir küfür savurduğunda Zayn de aynı şekilde karşılık verdi.Niye ilk kez görmüş gibi davranmıştı anlamamıştım,sonuçta Mia'nın yanındayken görmüştü Hailey'i.

Görmeyeli iyice salaklaşmıştı sanırım.

Hailey şoka girmiş gibi Zayn'e bakmaya devam ederken birden ayağa kalkıp bana yaklaştı ve tokatlarını nereme tutturursa oraya savurmaya başladı. "Sana çağırma demiştim! Gelmesini istemiyorum demiştim!" Hem vurup hep söylenirken ellerini tutup engellemeye çalıştım. "Dövmen için onu getirdim işte,git ne yapıyorsan yap.Beni niye dövüyorsun?" dediğimde "Sana inanamıyorum Justin.Yanımda zorla kaldığını daha açık bir şekilde belli edemezdin." diye mırıldandı.İtiraz etmek için konuşacaktım ki ellerini ellerimin arasından kurtardı ve hızlıca yanımızdan uzaklaştı.Biz Zayn ile birbirimize bakarken Hailey geri dönüp Zayn'in göğsüne bir yumruk atıp konuştu. "Hangi cehennemden geldiysen siktir ol git."

Yine kimsenin cevap vermesine izin vermeden uzaklaştığında,Zayn geldiğinde kaçıp gideceğimin üzerine kurulu hayallerimin yıkıldığını fark ettim.Bu hastanede ikisiyle sıkışıp kalmıştım.

81972193672 gündür yeni bölüm
atmayan vizyonsuz beyza is back

kusura bakmayın sevgili yaptım meşguldumxd

hadi yallah

for the love of a daughter |+jailey|Where stories live. Discover now