twelve

982 128 41
                                    



Adımlarımı "AMELİYATHANELER" yazan tabelanın gösterdiği tarafa yönlendirirken değişik duygular içinde olduğumu hissediyordum.Neden gidiyordum? Mia benim neyimdi? Hailey artık benim neyimdi? İkisi de eskide kalmışken,neden şu an korkuyordum ve neredeyse koşar adımlarla onları bulmaya çalışıyordum?

Bilmiyordum.

Seneler önce kendimden çok emindim.Eski karımın ve eski arkadaşımın arkamdan çevirdiği işleri asla unutmayacağıma,bana benim çocuğummuş gibi tanıttıkları o küçük çocuğun tarafına bakmayacağıma and içmiştim ve onlarla bir daha asla muhattap olmayacaktım.Kendime yeni bir sayfa açmaya çalışmıştım.Tekrar boşanmıştım ve o sıralar uzun bir süre başka bir ilişkiye başlamama kararı da almıştım.Bu uzun süreyi biraz fazla abartmış olabilirdim,sonuçta yaklaşık on sene sonrasında hala bekardım ve karşımda yine onlar vardı.Yine Hailey vardı.

Yürüdüğüm uzun koridorun sonuna gelip sağ tarafa döndüğümde onu gördüm.Ameliyathane olduğunu düşündüğüm büyük cam kapının önündeki koltuklarda oturmuş,elleriyle yüzünü kapatmıştı ve ritmik bir şekilde yerinde sallanıyordu.Yüzünü görmüyordum,ama o olduğunu anlamıştım.En son yıllar önce gördüğüm sarı saçları sanki daha dün yanımdaymış hissi veriyordu.

Yavaşça ona yaklaştım.Tam önünde durduğumda gözleri kapalı olduğu için beni hala görmemişti.Yaklaşınca kalkıp inen vücudundan ağladığını daha iyi anlamıştım.Hala tereddütlü bir şekilde davranıyordum çünkü göstermem gereken yakınlığın hangi derecede olacağını çözememiştim.

Dizlerimin üstüne yavaşça çöküp onunla aynı hizaya geldim.Elimi uzatıp yüzünü kapattığı ellerinden birini kavradım.Elimi hissettiği anda kendini sallamayı bıraktı.Birkaç saniye o şekilde hareketsiz kaldıktan sonra ellerini yüzünden indirdi ve diğer eliyle elimi kavradı.Birleşik olan ellerimize bakarken gülümsedi. "İçeride." diye mırıldandı. "Kaç saat oldu bilmiyorum ama,hala içerde." Gülümsemesi yüzünden silinip tekrar ağlamaya başladığında elini bıraktım ve onu omzundan tutup kendime çektim.Kollarını yavaşça boynuma sararken ağlaması git gide artıyordu.Ellerimi sakinleştirmek için sırtında gezdirirken saçını öpüp fısıldadım. "Geçecek,Hailey.Yanındayım."


AGA BE İŞTE JAILEY RUHU BUDUR

şimdi biraz da reklamlar

"traffic rider" adında yeni bir textinge başladım bakarsanız sevinirim

hadi yallah o zaman

for the love of a daughter |+jailey|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin