|76|

79 14 25
                                    

Bugün çeviri yapmayacağım veya fan art koymayacağım. Sadece içimi dökmek istiyorum daha yararlı bir bölüm olacağını düşünüyorum o yüzden.

Öncelikle fanfiction ne demek oradan başlamamın daha uygun olacağını düşündüm. Şimdi fanfiction yani hayran kurgu bir dizi, film veya kitabın hayranlarının bazı karakterleri, mekanları ,olayları alarak aradaki boşlukları da kendi hayal güçleri ile doldurarak yazdıkları hikayelere denir. (yanlışım varsa lütfen söyleyin)

Birçoğumuz bu platformda fanfiction okumak için bulunuyoruz. Çoğu fandomun çok kaliteli ve orijinal fanfictionları var. Tabii böyle hikayeler okumak hepimizin hoşuna gidiyor. Maalesef Miraculous fandomu için bu durum geçerli değil. Orijinal ve hep aynı olayın etrafında dönüp durmayan bir iki tane hikaye okudum sadece. Bu durum gerçekten üzücü.

Denk geldiğim Miraculous fanfictionlarının çoğu hemen hemen aynı. Bu arada asla fanfiction yazarlarına kötü bir şey söylemiyorum. Sadece bir eleştiri benimki.

Gerçi bu durum fandomun büyük bir kısmının daha küçük olmasından kaynaklanabilir. (sanki ben çok büyüğüm sjskslfl) Fandomun küçük kesimi daha tam fikirlerini oturtamadan ve yazımının farkına varmadan yazmaya başladığı için kurgu ilerleyemiyor.

Yazmayı düşünen kişiler bunu okuyor ise onlara daha orijinal fikirler bulurlarsa hikayelerinin daha fazla okunacağını söylemek istiyorum.

Bu paragrafa sevdiğiniz Miraculous hikayelerini yazabilirsiniz. Böylece herkes yararlanabilir.

Reklam yapmaya çalışmıyorum ama benim de bir ff'm var. Baya aylardır bölüm gelmiyor ama çalışacağım. Yakında geleceğine söz veremiyorum ama yine de özgün bir konusu olduğunu düşünüyorum. İlk Türkçe Chloe x Nathanael kitabı ve bir AU* hikaye.

Hep çeviri olacak değil ya
Hem iyi oldu içimi döktüm biraz.
Bundan sonra arada yaparım böyle bölüm.



1) FF'lerini okumayı en sevdiğiniz ünlü, kitap, dizi...?

Her ne kadar tüm iyi ff'lerini sömürmüş olsam da Neymar Jr.
Hiçbir şey bilmiyorken okumaya başladım şimdi bir hayran kadar biliyorum neredeyse djdksls
Yeni yeni Shawn Mendes okumaya başladım ve baya sevdim.

İkinci soru yok djdkslskf


Üç gün sonra görüşürüz 👋🏼👋🏼👋🏼

Sizi seviyorum ❣️❣️❣️


vote atsanız fena olmaz aslında hehehe

Miracle Lover's DiaryHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin