Hater deg!

63 3 6
                                    


Ehhhh jeg sa ikke no, svarte jeg kjapt å la meg til å sove. Ok natta GM, smilte hun å kysset meg på kinnet. Nei vent, sa jeg og dro henne i armen. Ja?, sa hun litt leende å smilte det fantastiske smilet😍❤. Kan du sove hær?, sa jeg å så på henne med dådyr øyne. Var ikke du syk?, spurte hun skeptisk. Jo men føler meg bedre hvis du er hær❤😘, sa jeg å kysset hånden hennes. Awww tinus da😘, smilte hun og kysset meg lenge på munnen. Før hun skiftet til pysjen å la seg ved meg. Tenk at alt dette blir borte imorgen😔.
-neste dag-
Idag er det JM sin bursdag❤😊. Den har jeg bestemt meg for at skal bli perfekt. Jeg gikk tidlig ned for å lage toast og Smothies til oss.🍞🍹Det er favoritt frokosten hennes. Da fikk jeg selvfølgelig en melding😓, fra Jennie. Husk avtalen vår ellers!...... , sto det. Jeg vet hva hun mener😔, men vil bare ikke😔😭 Mina er den jeg virkelig elsker❤😔. Også i dag da på bursdagen hennes😔. Jeg kan ikke gjøre det , hun for bare si til hele verden jeg har KJÆRSTE👍🏻. Jeg lagde ferdig maten å gikk stille opp.
(Mina prov)
Gratulerer med dagen , gratulerer med dagen , gratulerer kjære Mina, Gratulerer med dagen❤, sang Martinus å kom inn med frokost. Han er så søt!😍😍❤ men som vanlig plinga det i mobilen😔. Å han later fortsatt som ingenting!😓 hele dagen gjorde vi masse koselig sammen😊❤ Bare elsker Martinus, han er verdens beste kjærste❤😍.
-på kvelden-
Endelig er det jentekveld igjen😊 har invitert alle jentene i A-klassen. Vi har blitt kjempe gode venner spesielt jeg og Kaja😊. Vi satt lekte nødt eller sanhet da noen ringte på døra. Lillebroren min åpna å sa det var til meg. Det var Martinus❤😊. Hei, sa jeg smilende. Hei, sa han lavt. Fint pynta du var må jeg si, sa jeg leende. Han hadde på seg fotballdrakt😂. Han svarte ikke😕. Hva er det?, vil du ikke være hær eller?, sa jeg leende. Nei ikke egt sorry Mina det er slutt, sa han å begynte å gå. Jeg kjente hjertet mitt knuste😔. Han slo virkelig opp ,men hvorfor?😔 jentene hadde hørt alt å klemte meg hardt. Trenger du noe?, sa Kaja vennlig å klemte meg. Litt alene tid, sa jeg lavt å begynte å gråte. De gikk hjem til seg selv å jeg la meg i sofaen å gråt. Det ringte på igjen. Åhhh stikk!, sa jeg surt å åpna døra. Det var Marcus?☹️ flått kan det bli no verre?😔 hva vil du?, sa jeg rart å prøvde å ikke gråte. Hørte du hadde bursdag, grattis❤, smilte han å rekte meg en gave. Takk, snufset jeg. Går det bra?, spurte han med ett bekymret utrykk. Nei😭, sa jeg å satt meg inntil veggen å tok hode i hendene.Marcus trakk meg inn i en klem og strøk meg på ryggen. Oi da, sa han plutselig å så ut. Der sto de😭 Martinus og en jente og klina💔. Jeg hater deg Martinus Gunnarsen, jeg hater deg!😭😭😭
Mer?

First love sesong 2Onde histórias criam vida. Descubra agora