The Rake (Creepypasta) ((Podla skutočnej udalosti))

213 5 0
                                    


V lete roku 2003, bola v severovýchodnej Amerike spozorovaný zvláštny tvor podobný človeku, ktorý pripútal pozornosť tunajších médií. Nejaké informácie na internete a niektorý v novinách oznamovali, že stvorenie bolo záhadne zabité.  


Niektorí dedinčania si začali rozprávať historky o jeho uzretí, teda stretnutie sa s vecou, ​​o ktorej nikto nevie odkiaľ je. Väčšina ľudí bola zo stretnutia s ním zhrozená, niektorí z toho majú doživotnú traumu, ale niektorí jedinci sú po tom všetkom ešte zvedavejší a zaujíma ich, čo je tvor zač. Medzitým čo dnes už ich príbehy nie sú známe, niektoré skupinky ľudí, ktoré tvor zaujal sa ho vybrali hľadať. V roku 2006 bolo zaznamenaných 24 dokumentov o tomto tvorovi, ktoré boli od 12. storočia až doteraz, a v dokumentoch boli 4 kontinenty. Skoro vo všetkých dokumentoch bolo historky rovnaké. Bol som v kontakte s tvorcami a boli mi poskytnuté materiály z ich pripravovanej knižky.  

Dopis na rozlúčku: 1964


"Som si pripravený vziať si život. Prešiel som si tým aktom. Nie je to vina niekoho iného, ​​než jeho. Raz som sa zobudil a cítil som jeho prítomnosť. A raz som sa zobudil a videl som ho. Raz som sa zobudil, počul som jeho hlas, otvoril oči a videl ho priamo predo mnou. Nemôžem spať so strachom čo sa mi stane až sa nabudúce zobudím. Už nikdy sa nevzbudíte. Zbohom. " Bol nazeleno v rovnakej drevenej debne, kde boli 2 prázdne obálky adresovanej Williamovi a Rose, a jeden zanechaný osobný list bez obálky. "Najdrahšie Linnie, Modlím sa za teba. Povedal tvoje meno. "  

Úryvok z deníku (preložené zo španielčiny): 1880  


Zažil som ten najhorší terror svojho života. Zažil som ten najhorší terror svojho života. Zažil som najhorší terror čo kedy kto mohol zažiť. Vidím jeho oči keď zavriem tie svoje. Sú temné. Celé čierne. Videl ma a prenikol mnou. Jeho ruka. Nedokážem zaspať. Jeho hlas (nezrozumiteľný text)  

Námorníkov zápis: 1691  


Prišiel ku mne keď som spal. Cítil som to. Zobral všetko. Musíme sa vrátiť zpäť do Anglicka ihneď. Nechce aby sme tu boli.  

Od svedka: 2006  


Tri roky späť som sa vrátila z výletu z Niagarských vodopádov s mojou rodinou, presnejšie 4. júla. Boli sme unavení z dlhou cesty autom, takže sme s mojím manželom uložili deti do postele. Okolo 4 hodín ráno som sa zobudila a myslela som si, že môj manžel išiel na záchod. Tú situáciu som využila aby som si vzala späť k sebe deku. Nakoniec som zistila, že bol v posteli, ospravedlnila som sa a povedala som, že som myslela, že odišiel preč. Keď sa ku mne otočil, zľakol sa a vstal z postele tak rýchlo, ako len mohol. Vstala som okamžite tiež.Po zapnutí svetla som bola schopná určiť dôvod divných reakcií manžela. Naproti posteli bola zvláštna kreatura, ktorá vyzerala ako nahý človek alebo veľký pes bez chlpov. Jeho tvar tela bol neprirodzený a šokujúci, ako keby ho zrazilo auto. Z nejakého dôvodu som z toho nebola vydesená, ale skôr z toho v akom sa nachádza stave. Neviem prečo, ale zdalo sa mi, že by sme mu mali pomôcť. Môj manžel pozeral na jeho končatiny, ktoré boli v divnej pozícii, potom sa pozrel na mňa a šiel bližšie k tomu stvoreniu. Behom okamihu sa stvorenie preplazil vedľa postele. Nevydával žiaden zvuk, nič nebolo počuť, asi 30 sekúnd. Potom sa rozbehlo do chodby, priamo k izbe detí. Začla som kričať a utekala som k vypínaču od svetla, chcela som ho zastaviť než ublíži mojim deťom. Keď som dobehla do chodby, svetlo v chodbe bolo silné dosť na to, aby som videla, že už je asi 10 metrov ďaleko. Otočil sa a pozrel sa na mňa, mal na sebe krv. Rozsvietila som svetlo na chodbe a videla som svoju dcéru, Claru. To stvorenie utekalo dolu zo schodov, zatiaľ čo môj manžel bežal dole schodami, pomôct našej dcére. Bola veľmi vážne poranená a zatiaľ ešte nevedela moc dobre hovoriť. Keď k nej manžel pribehol, povedala "On je rake".  Môj manžel ihneď išiel do nemocnice. Neprežila.Na to, že to bolo malé mestečko, správy sa dostali všade dosť rýchlo. Polícia bola ochotná pomôcť a miestny spravodajca mal tiež veľký záujem. Ale cez to príbeh nikdy nebol zverejnený a tunajšia televízia ho odmietala.

Pár ďalších mesiacov uplynulo, a ja a náš syn Justin sme boli v hoteli neďaleko domu mojich rodičov. Keď sme sa rozhodli ísť domov, začla som hľadať odpovede. Dokonca som našla človeka v neďalekom meste, ktorý mal podobný príbeh ako my. Sme v kontakte a začali sme hovoriť o našich zážitkoch. Vedel, že dvaja ďalší ľudia v New Yorku videli to stvorenie, ktoré nazývajú pod menom "Rake".

Nakoniec sme boli štyria, ktorí celkom dva roky hľadali na internete, písali listy a zháňali informácie o tom stvorení a vytvorili sme zbierku prípadov, v ktorých sa objavil Rake. Žiaden z ľudí, ktorých sme sa pýtali nepovedali žiadne detaily, históriu alebo niečo také. Jediné čo sme zistili bolo, že tým útokom nám Rake chcel povedať, aby sme odišli.

Bolo veľa prípadov, keď stvorenia navšítivlo jedného a toho istého človeka niekoľkokrát. Veľa ľudí tiež povedala, že by to mohol byť prípad mojej dcéry. Toto nás donútilo pátrať po tom, prečo nezaútočil na nás.

Dala som si kameru vedľa mojej postele. Nahrávala som celú noc, každý deň za posledné dva týždne. Prešla som si detailné záznamy celej noci vždy každé ráno, keď som sa zobudila. Po dvoch týždňoch som bola už zvyknutá počúvať ma ako spím pri prechádzaní 8x zrýchlených záznamov (stále táto aktivita každý deň zobrala 1 hodinu). V prvý deň tretieho týždni som počula niečo zvláštneho.Bylo to akési jačanie. Bol to Rake. Nemôžem to počúvať ani chvíľu, na to aby som sa to pokúsila preložiť. Ešte som nikomu o tom nepovedala. Jediné čo viem je, že som to už skôr počula. A teraz verím, že to hovorilo, keď to bolo pred mojím manželom. Nepamätám si, že by som niečo počula, ale ako som počula nahratý zvuk, okamžite som si na to spomenula. Myslenie na to, čo si musela moja dcéra v tú chvíľu myslieť ma zarmucujú. Nevidela som Rake od tej doby, čo mi zničil život, ale viem, že bol v mojej izbe, keď som spala. Bojím sa toho, že sa raz preberiem a uvidím ho na mňa zízať.  



Tak toto bola ďalšia Creepypasta hovorí a že je podľa skutočnej udalosti :) keď tak prepáčte za chyby ale nesom dobrá v gramatike a ak sa vám creepypasta páčila hlasuj a do komentára mi možeš napísať svoj príbeh alebo creeppastu čo by si chcel/a aby som napísala :) - Lajla

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 26, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Strašidelne pribehy / Creepy pastyWhere stories live. Discover now