Jeff The Killer - CreepyPasta

452 7 4
                                    

Najprv tu máme taký malý urivok z novín : 

Vrah stále na slobode. Po týždňoch nevysvetliteľných vrážd je zlovestný neznámy vrah stále na vzostupe. Po niekoľkých málo dôkazoch, ktoré sa našli, prežil jeden mladý chlapec a statočne rozpráva svoj príbeh. "Mal som zlý sen a prebudil som sa uprostred noci," hovorí chlapec. "Pozrel som sa na okno, ktoré bolo z nejakého dôvodu otvorené, aj keď si jasne pamätám, že som ho pred spaním zatvoril. Vstal som a znova som ho zavrel. Potom som jednoducho zaliezol pod perinu a snažil sa zaspať. Začal sa mi vnucovať taký divný pocit, akoby ma niekto sledoval. Pozrel som a skoro som vyskočil z postele. Tam, v malom lúča svetla, ktorý prechádzal medzi záclonami, bol pár dvoch očí. Neboli to normálne oči. Boli tmavé, zlovestnej a čierno olemované a ... to ma proste vydesilo. Potom som zazrel jeho pusu. Dlhý, strašný úsmev, z ktorého sa mi zježili všetky chlpy na tele. Postava tam stála, pozerala sa na mňa. Nakoniec po chvíli, ktorá sa zdala byť celou večnosťou, povedal jednoduchú vetu. Povedal to hlasom šialenca. Povedal "Choď spať." Vykríkol som a to ho proti mne poslalo. Vytiahol nôž a zamieril mi s ním priamo na srdce. Vyskočil na moju posteľ a začal so mnou bojovať. Snažil som sa ho kopnúť, tresnúť, mlátil som okolo seba, len aby som ho od seba dostal. Zrazu vpadol do izby môj otec. Muž po ňom hodil nôž a zasiahol jeho rameno. Pravdepodobne by ho aj zabil, keby susedia nezavolali políciu. Zastavili pred domom a okamžite sa k nemu rozbehli. Muž sa otočil a prebehol chodbou. Začul som zvuk rozbíjajúceho sa skla. Vyšiel som z izby a okno, z ktorého bolo vidieť na záhradu, bolo rozbité. Pozrel som z neho a videl som toho muža miznúť v diaľke. Poviem vám len jedno, nikdy nezabudnem ten tvár. Tie chladné, zlé oči a psychopatický úsmev. To nikdy nezmizne z mojej hlavy. " Polícia stále pracuje na vzhľade tohto muža. Ak niekedy uvidíte niekoho, kto by zodpovedal popisu v príbehu, okamžite zavolajte na najbližšej policajnej stanici.

Ale teraz už k príbehu poviem vám tento príbeh je dost celkom brutalny no ako aj ostatne creepy pasty ale tak tato je moja najoblubenejšia tak preto som si ju vybrala.

Jeff a jeho rodina sa práve presťahovali do nového domu. Jeho otec dostal povýšenie v práci, a tak si povedali, že by bolo lepšie žiť v jednej z tých "lepších" štvrtí. Jeff a jeho brat Liu si nemohli na nič sťažovať. Nový, lepší dom. Čo by sa nedalo milovať? Keď vybaľovali, prišla k nim ich nová susedka.

"Ahoj," povedala. "Som Barbara. Bývam tu cez ulicu. No ... chcela som predstaviť seba a svojho syna." Otočila sa a zavolala na neho. "Billy, to sú naši noví susedia." Billy pozdravil a šiel si znovu hrať na dvorček.

"No," povedala Jeffovho matka. "Ja som Margaret a toto je môj manžel Peter a moji dvaja synovia Jeff a Liu." Každý z nich sa predstavil a potom ich Barbara pozvala na narodeninovú oslavu svojho syna. Jeff a Liu už chceli povedať, že odmietajú, keď to však pred nimi stihla ich matka prijať. Keď Jeff a jeho rodina dovybalili, išiel Jeff za svojou matkou.

"Mami, prečo si prijal pozvánku na narodeninovú oslavu nejakého decka? Už nie som škvrna ..."

"Jeff," povedala matka. "Práve sme sa prisťahovali. Mali by sme ukázať, že chceme so susedmi tráviť čas. Na tú oslavu pôjdeme a koniec." Jeff chcel niečo namietnuť, ale prestal, keď si uvedomil, že to aj tak nemá cenu. Kedykoľvek jeho mama niečo povedala, myslela to vážne. Šiel do svojej izby a zvalil sa na posteľ. Ležal tam a pozeral do stropu, keď ho náhle prepadol taký divný pocit. Ani nie bolesť, ale ... proste divný pocit. Len to prešiel mávnutím ruky. Počul svoju mamku, ako mu hovorí, aby si ešte došiel pre nejaké veci, a tak teda vstal a došiel si pre nich.

Ďalší deň zišiel Jeff dole po schodoch, aby si vzal raňajky a nachystal sa do školy. Ako tam tak sedel a jedol svoju raňajkách, opäť dostal ten pocit. Tentoraz to bolo silnejšie. Trochu ho to zabolelo, ale opäť to prešiel. Keď Jeff a Liu dojedli raňajky, išli dole k autobusovej zastávke. Sedeli tam a čakali na autobus, a potom cez ne skočil nejaký chalan na skateboarde, len niekoľko centimetrov od ich hláv. Obaja uskočili prekvapením. '' Hej ... čo to do čerta je? ''

Strašidelne pribehy / Creepy pastyWhere stories live. Discover now