Capitolul 57

533 39 34
                                    

ÎNAPOI LA CASTEL

Eu:-Hai, sa aud. Vreau sa știu. De ce trădător? De ce nu putea veni? Ce ascundeți? De ce ascundeți? Care e faza? De ce l-ai omorât, tampitule?

Ultima întrebare i-a fost adresata lui Nicklaus pe care îl plac din ce în ce mai puțin. Cu fiecare lucru făcut,  îl urăsc din ce în ce mai mult. Tocmai mi-a spus ca el e cel care l-ai omorât in padure pe Peter. Este un idiot. Ma conving pe zi ce trece.

Nick:-Pai lasă-ne sa îmi explicam

Eu:-Ca sa ce? Sa ma mințiți si sa mergeți după alt prieten de-al meu? Hai lasă.

Gabriel:-Selena..

Eu:-Selena ce? Selena în sus, Selena în jos. Mi-ați omorât prietenul. De ce ar trebui sa mai am încredere în voi? Ca sa ce? Cred ca după război, dacă nu ma omoară Karina, ma omorâti voi ca sa nu fie cineva peste voi în puteri. Adică dacă țin la un baiat, bum. Îl omorâti deoarece credeți ca îmi pun baza în el sau mai știu eu ce.

Nick:-Selena! Asculta, pentru numele Originarilor. Ai fost păcălita..

Eu:-De voi, știam asta. Nu era nevoie sa spui.

Nick:-De Peter. Nu era ce credeai tu ca e. Nu e vampir.

Eu:- De-aia poate alerga atât de rapid și bea sânge? Înțeleg perfect. Ai o logica de te doare capul, ma jur.

Gabriel:-El nu e doar vampir

Eu:-Ce? E vampir doar pe dinafara și pe dinăuntru e dragon?

Nick:-Selena, Peter era hibrid.

Am rămas proasta. Cum dracu? Stai.. CE?

Eu:-Ce face? Minti. Nu te cred.

Nick:-Nici noi nu am crezut, dar am făcut cercetări. Se pare ca în pivnita casei lor se aflau peste 200 de cadavre și 500 îngropate prin apropierea casei lor. Toate fără inima și se cate de sânge. Și ce e mai interesant e ca de fapt Jack e vampir și Peter e hibrid.

Eu:-Sunt derutata. Cum adica el e hibrid și nenorocitul alalalt e vampir?

Nick:-Ne-au mințit. M-am interesat în alea vreo 3 luni în care.. știi tu. Și am aflat asta. Vino și citește  (arata spre un calculator). Asta este un calculator special avut pentru noi. În toată lumea sunt doar 20 de exemplare, iar în castelul asta sunt 15 dintre ele. Sunt făcute pentru a fi înțelese doar de vampiri și are o arhiva a tuturor vampirilor sau varcolacilor sau amândouă care au trait sau trăiesc. Se actualizează singur de fiecare data când cineva e transformat.

Ma uit pe calculator și vad. Un ,,articol" despre familia Spivero

Secretele familiei Spivero

Deși pare o familie normala de oameni, ei nu sunt. Joselin Spivero este o femeie ca oricare alta. Aceasta s-a cuplat cu un bogătaș pentru a îl stoarce de bani și pentru a profita de averea lui, în nici un caz din dragoste. Deși își dorea banii aceia cu ardoare, ea trebuia sa îi arate ca îl iubește sau nu va avea parte de nici un ban. Asa ca ea s-a culcat cu el într-o seara. Câteva săptămâni mai târziu, bărbatul a murit din cauze necunoscute și toată averea i-a ajuns ei. Noua luni mai târziu, ea a dat naștere unui băiat sănătos  pe care l-a crescut cu iubire puternica. Numele lui era Jackson Aderus Spivero, păstrând numele mamei sale.

Aleasa VampirilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum