4. Ona je späť?

540 35 0
                                    

Zvrieskla som. Vedľa mňa ležal Drew. Vyskočil z postele.

"Čo sa kurva deje?" povedal rozospatým hlasom.

"Čo tu do piče robíš?" zakryla som sa dekou.

"A kde som?" pozrel na mňa pohľadom WTF?!

"V mojej izbe!" zvrieskla som a zavrela som sa do kúpelne. Piče! Čo sa včera kurva dialo. Nič si nepamätám! Vliezla som pod sprchu a bola som tam asi hodinu. Snažila som sa zmyť z môjho tela jeho dotyky. Zase nenávisť. Chlapec to dojebal. Aj keď netuším ako sa do mojej izby dostal, toto dojebal. Čo keď sa niečo stalo? Čo keď som mu dala? Moje predsavzatie že do svadby budem panna je v piči. Hystéria neustupovala. Vyliezla som zo sprchy a zabalila som sa do uteráka a vlasy som dala do klasického turbanu. Vyšla som z kúpelne a on ešte spal na posteli. Nemala som to srdce budiť ho. Spal tak sladko. Obliekla som si spodné prádlo a vyberala veci do fitka. Takže čierne Adidas legíny, Adidas športové tenisky a Adidas tielko pod prsia. Nato som si obliekla čiernu Adidas mikinu a vyšla som z izby. Adidas Lady - ako ma nazývali vo fitku - vyšla na scénu po poriadnej párty. Nič ma nebolí, ani hlava. Nič. Ale zato si nič ani nepamätám. Dala som si výživový doplnok a mlieko s cereáliami. Keď som bola najedená, vyšla som z domu a sadla som do Horsa. Dom a záhrada boli ako po atómovke.

  Pri fitku som bola sa pol hodinu. Vošla som dovnútra.

"Adidas Lady is back." povedal môj tréner Josh.

"Neblázni a daj ma do pucu. Včera som bola pařit a nič mi nie je." zasmiala som sa.

"Viem. Bola u vás párty. Bol som na nej." zasmial sa.

"Ahoj Tatia." povedal Jazz. Bože, čo mám urobiť?

"Ehm.. ahoj Jazz." usmiala som sa.

"Pila si včera niečo?" usmial sa Josh.

"Ja ani neviem. Mám totálne okno, ale nič ma nebolí." pokrútila som hlavou.

"Ale na začiatok som si dala tvoje odporúčanie. Švédska whisky a kola." žmurkla som na Josha.

"Dnes budete cvičiť spolu dobre?" usmial sa Josh na mňa aj na Jazza.

"Ja v tom nevidím problém. Tatia?" usmial sa.

"Ani ja." usmiala som sa.

"Tak Tatia, začni na páse. Jazz, ty tiež. Dvadsiatku." Josh ukázal na bežiace pásy. S Jazzom sme sa predbiehali, kto tam prvý bude. Samozrejme, vyhral on.

"Bože ty si pako." usmiala som sa keď som dobehla ku môjmu V.I.P. pásu. Začali sme behať spoločne. Keď sme skončili, mali sme ísť ku činkám. Prvý išiel Jazz. Výdy sme mu s Jashom pridávali. Pri stodvadsiatke sme skončili. Išla som ja. Dvadsať, tridsať, tridsať päť.

  Otvorili sa dvere a do fitka vošla Choosie. Moja úhlavná nepriateľka. Keď mi chalani pridržiavali a pomáhali zvdíhať štyridsiatku, všimli si ju. Obaja postili činku a ja som na to ostala sama. Nezvládla som to sama a tak sa mi činka dostala ku krku a silno tlačila, lebo bola ťažká.

  Viac si nepamätám...

I hate him!On viuen les histories. Descobreix ara