1.

109 2 0
                                    

Jag är en tjej på 15 bast som heter Maja. Jag bor på ett barnhem men går i vanlig skola. Det är kanske därför jag blir mobbad men det kan också vara för jag älskar ett band från korea BTS. Just nu ligger jag och lyssnar på deras låt not today jag älskar det låten spesielt när min bias sjunger han heter rap monster men han kallas rap mon eller pink mon. Jag sjunger med litte lågt under tiden jag lyssnar.

All the underdogs in the world.
A day may come when you lose.
But it not today.
Today we fight!

No not today .
Eonjenga kkocheun jigetji

But no not today
Geu ttaega oneureun aniji
No no not today
Ajigeun jukgien
Too good day
No no not today
No no no not today

Geurae urineun EXTRA
But still part of this world
EXTRA plus ORDINARY
Geugeotto byeol geo neyeo
Oneureun jeoldae jukji mara
Bicheun eodumeul ttulko mnaga
Sae sesang neodo wonhae
Oh baby yes I want it

Mer hinner jag inte innan en tant på barnhemmet kommer och säger att det är en familj som ska hämta en flika i 12-15 år. Som vanligt kommer det inte bli jag men jag går ner. Mycket riktigt för där står det en litte äldre kvinna runt 30-40, en man som också är runt 30-40 men det står även en kille där han värkar vara runt 18-19 år. Dom går och kollar litte på vilka dom kan välja emellan okej nu låter det som typ när man ska köpa typ mat och går och kollar på vad som finns men jaja. Jag nynnar på en annan låt från BTS den heter spring day en av mina favorit låtar. Killen stanar fram för mig och går sedan bort och säger något till sina föräldrar. Dom nickar och kommer fram till mig "hej vill du följa med hem och bli våran nya dotter" frågar kvinnan och jag nickar bara. Dom följer med upp så jag kan packa ihop mina saker. Men mitt rum är inte som dom andra flickornas här fyllda med bilder på killen som ska bli min 'bror' och hans band utan mitt rum är fyllt med bilder på olika kpop artister särskildt på rap monster. När vi kommer upp till mitt rum så värkar min nya familj bli lite överraskade över alla bilder. Jag går fram till en av dom på ett band som heter EXO jag tar försiktigt ner den och går sedan vidare till dom andra
"Vi går och hämtar väskor" sa min nya mamma och hon och hennes man gick ut ur rummet

"kan du inte bara strunta i dom" dampade min nya bror som jag tror heter Oscar. Jag vände mig snabbt om och glodde med en döds-blick på honom innan jag svarade
"LÄMNA RAP MON KVAR I HELVETE HELLER" skrek jag han tittade på mig med en förvånad blick över hur arg jag plötsligt blev.

Efter typ en timme var allt jag behövde ta med mig ner packat så vi gick ut och just då kom barnhemmets bimbo Sally. Hon och jag har bråkat över vilket band som är bäst hon är en såndär löjlig Foooer och jag är en stolt A.R.M.Y. vilket jag alltid kommer vara. Hon ser att det är Oscar och börjar skrika och hoppa som en kanin.
"Ni kan gå ut till bilen" sa han och kramade om Sally.
~~~~~~~~
Vad tyckte ni om första kapitlet .är arg på mig själv att jag skrev att Foooers är löjliga när jag själv e en.

Adopterad : O.Eजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें