12

71 11 10
                                    

Να μαι και πάλι εγώ σας ελειψα καθόλου;; Λοιπόν την προηγούμενη φορά είχαμε κάποιες ενδιαφέρουσες εξέλιξης τι λέτε να συμβεί όταν διακοψουν το φίλι και τι στην συνέχεια;;; -/_\-

Τόσα αισθήματα μόνο σε ένα φιλι αλλά όχι με όποιον και όποιον αλλά μαζί του είναι επικίνδυνος το ξέρω αλλά για μένα δεν είναι. Είναι το πιο γλυκό πλάσμα σε ολόκληρη την Γη δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτόν.

Αλλά πίσω στο θέμα μας γιατί με φιλησε μήπως έχει τα ίδια αισθήματα με εμένα;; ή όχι;;; αααχχ δεν ξερωω θέλω να τον ρωτήσω αλλά από την άλλη δεν θέλω να διακοψουμε το φίλι.

Μετά από λίγο όμως διακόπηκε δυστυχώς για να πάρουμε ανάσα τον κοιτουσα όπως κι αυτός εμένα αλλά εγώ ήμουν κόκκινη δεν ξέρω πως να του το πω.

Πως να τον ρωτήσω αν έχει όντως αισθήματα για μένα ή όχι είναι λίγο δύσκολο.

Κοιταζομασταν έτσι για αρκετή ώρα και αύτο ήταν λίγο αβολο μέχρι που τελικά έκανε την κίνηση να μιλήσει.

" Σ..συ..γνώμη ε..εγώ.... " άρα πράγματι μάλλον δεν με θέλει όπως εγώ αυτόν.

" Δ..δεν..π..πειράζει... " ήταν το μόνο που είπα και του γύρισα πλάτη για να μην με δει που βουρκωσα και ποναω τόσο πολύ αλλά άλλωστε είναι μέλος από μια ισχυρή ομάδα και μάλλον συναισθήματα δεν ταιριάζουν για αυτούς.

Αλλά και πάλι αυτός είναι διαφορετικος από αυτούς και γενικώς από όλους αλλά γιατί να κοιταξει μία άχρηστη σαν έμενα;;

Τότε ενιωσα ένα χέρι να ποιανει τον ώμο μου και να με γυρναει για να τον κοιταξω αλλά δυσκολευτικα και κοιταξα αλλού συγκεκριμένα στο πάτωμα δεν θέλω να με κοιταει σε τέτοια χαλια όχι με τίποτα.

Με έπιασε με το άλλο του χέρι στο πιγουνι και σήκωσε το κεφάλι. Όχι σε παρακαλώ μην...

" Σ..συ..γνώμη " το μόνο που είπε έτσι με κάνει χειρότερα δεν μπορεί να το καταλάβει..

" Δ..δεν.. πειραζει.. άλλωστε...κατάλαβα...πωςς δε..εν." θεε μου ας με σταματήσει κάποιος πάω να του πω αλλά με διέκοψε.

" Όχι πειράζει.... " ξεφυσαει " Δεν ξέρω τι καταλαβες με το συγνώμη αλλά το είπα επειδή δεν είμαι για σένα με τόσα απαισια πράγματα που έχω κάνει στην ζωή μου με απεχθανεσε πλέον και..." πήγε να πει κάτι ακόμα αλλά αυτήν την φορά τον διεκοψα εγώ πως;;

Τον φιλησα και εκείνος γουρλωσε τα μάτια του λογικό αφού δεν περίμενε κάτι τέτοιο.

Ένας Έρωτας Απαγορευμένος Where stories live. Discover now