11

67 13 5
                                    


Εππ τι κάνετε;; συγνώμη που άργησα να αναιβασω κεφάλαιο απλά δεν είχα χρόνο. Ελπίζω να σας αρέσει η συνέχεια. -/_\- αυτή η φατσα φίλοι μου δεν φεύγει με τίποτα 😆😊 δεν είναι cute το gift που έβαλα.

Γυρισα και τότε είδα τον Itachi μπροστά μου. Να με κοιταει καταματα θεε μου τι κάνει;; Τ..τι κάνει;;;

Με πλησιάζει όλο και περισσότερο και ειμασταν πάλι σε απόσταση αναπνοής. Θα με φιλησει;;; Δεν είμαι προετοιμασμενη για κάτι τέτοιο τ..τι.. πρέπει να κάνω;;;

Έχω γίνει κατακοκκινηη όπως κι αυτός πραγματικά θα δώσω το πρώτο μου φίλη δεν το πιστεύω το ονειρευομουν πριν μάθω ότι είχε * πεθάνει * αλλά να τελικά βρίσκεται εδώ κοντά μου

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Έχω γίνει κατακοκκινηη όπως κι αυτός πραγματικά θα δώσω το πρώτο μου φίλη δεν το πιστεύω το ονειρευομουν πριν μάθω ότι είχε * πεθάνει * αλλά να τελικά βρίσκεται εδώ κοντά μου. Δίπλα μου. Να νιωθω και την ζέστη του ανάσα και αυτό με κάνει να τρελενομαι να λιώνω.

Ήταν έτοιμος να με ξανά φιλησει μέχρι που κάποιος ήθελε να μας το ξανά χαλασει.

Ανοιγη η πόρτα και πεφτω πάνω στον Itachi όπως και αυτός και πεφτουμε και οι δύο κάτω και εμφανίζεται ο Hidan αυτός μας έλειπε.

" Χευυ χευυ τι κάνετε εσεις;;; " ρωταει και μας κοιταει με γουρλωμενα μάτια.

" Τίποτα!! " λέει ο Itachi

" Αυτό που βλέπω δεν μου λέει και τίποτα εμένα! " λέει και κοιταει πονηρα ιιιιι τι έχει στο μυαλό του αυτός ο ηληθιος μην του σπασω τα μουτρα. Αν μπορούσα κιόλας.

" Δεν έγινε τίποτα απλά πήγε να φύγει και πηγα να την σταματησω αλλά κάποιος ηληθιος ανοιξε την πόρτα χωρίς να χτυπήσει και έτσι έπεσε πάνω μου και βρεθηκαμε κάτω! " είπε και τον κοιταξε άγρια και σηκωθηκε πάνω.

" Αα δηλαδή πας να μας το σκασεις εεε;; " είπε ο άλλος και με πλησίασε και με έπιασε από το μαλλί.

" Ααααα ασε μεε με πονας!!! " είπα και προσπαθουσα να φυγω από το κρατημα του αλλά τίποτα. Θέλω να με βοηθήσει ο Ιtachi αλλά θα τον βάλω και αυτόν σε κίνδυνο αν καταλάβουν ότι γνωριζομαστε και ότι δεν πρόκειται να με αφήσει να μπω μέλος τους θα με σκοτώσουν αλλά όχι μόνο εμένα αλλά και αυτόν.

Ένας Έρωτας Απαγορευμένος Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα