9

72 13 13
                                    

Επππ τι μου κάνετε αγαπες;;;; είπα να γράψω και σήμερα για να δείτε τι θα γίνει στην συνέχεια μην σας αφηνω και στην αγωνία επειδή είμαι και καλός άνθρωπος χιχι -/_\-

Τον κοιταξα και του χαμογελασα όπως κι εκείνος.

" Αλλαξες πάρα πολύ από τότε!! " του είπα και του χαμογελασα γλυκά.

" Ναιι! Αλλά κι εσύ αλλαξες από τότε!! " είπε και τα μαγουλα του πήραν μία ροζ απόχρωση.

" Ε.ευχαριστώ!! " είπα λίγο αμηχανα και κοιταξα κάτω.

" Λοιπόν πάμε στην λίμνη;;; " είπε και χαμογελασε χαχα πως το θυμηθηκε τώρα αυτό αλλά ναι θέλω να πάω είναι τόσο όμορφα εκεί πέρα.

" Ναι πάμε! " του είπα και χαμογελασα γλυκά.

Περπατουσαμε για λίγο μέχρι που φτασαμε σε εκείνη την υπεροχή λίμνη είναι τόσο όμορφη και τώρα ειδικά που βραδιαζει το νερό λαμπηριζει και στην επιφάνεια μοιάζει σαν να είναι ένας τεράστιος κρύσταλλος.

" Ουαουυυ είναι τόσο όμορφο! " είπα και χαμογελασα και εκείνος το κοιτουσε μαγεμενος το μέρος.

" Ναιιι είναιι! " είπε και πλησίασε στο νερό.

Τελικά η μοίρα δεν ήθελε να μπουμε σε αυτόν τον παράδεισο άρχισε να βρεχει.

" Κρίμα και ήθελα τόσο πολύ να κάνω μπάνιο σε αυτό το υπεροχοο μέρος! " είπα με στεναχωρημενο βλέμμα.

Ο Itachi όταν άρχισε να βρεχει κοιταξε προς τα πάνω και έκλεισε τα μάτια του και ένιωθε την κάθε σταγονα που έπεφτε πάνω του.

Ο Itachi όταν άρχισε να βρεχει κοιταξε προς τα πάνω και έκλεισε τα μάτια του και ένιωθε την κάθε σταγονα που έπεφτε πάνω του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Σαν να επιθυμεί να γίνει μια σταγονα για να λυτρωθει από το σκοτεινό του παρελθόν. Να έχει μια ήρεμη και ησυχη ζωή χωρίς να χρειαστεί να σκοτώσει κάποιον. Να ζήσει την ζωή που επιθυμούσε να είχε από μικρός.

" I..Itachi πάμε θα κρυωσεις! " είπα και τον επιασα από τον μπρατσο και εκείνος απλά με κοιτουσε μακάρι να είχα μια δύναμη που να διαβάζει το μυαλό του άλλου γιατί πραγματικά θέλω να μάθω τι σκευτεται αυτήν την στιγμή.

Ένας Έρωτας Απαγορευμένος Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα