Capitolul I

125 6 1
                                    

  Fugeam.Fugeam cat ma tineau picioarele prin padurea mare in care ma aflam .Peste tot erau doar copaci .Nimic de care sa ma folosesc pentru a ma apara .Fugeam de mai bine  de o ora .Picioarele deja nu ma mai ascultau , in cele din urma cedand sub greutatea mea .M-am tarat pe burta pana la cel mai apropiat tufis ,unde m-am ghemuit de spaima rugandu-ma sa nu ma gaseasca .Cine sa ma gaseasca ?Nici chiar eu nu stiam .Tot ce stiu este ca m-am trezit in mijlocul pustietatii fugind pentru a-mi salva viata .Nu stiu cine sunt , sau ce caut aici , sau de cine trebuie sa ma tem .Tot ce stiu e ca trebuie sa supravietuiesc .

       Dupa cateva minute in care mi-am reglat respiratia ,mi-am sters cu dosul palmei stropii de transpiratie care se formasera pe fruntea mea de la alergat .Eram in siguranta .Pentru moment .Padurea era destul de linistita , asa ca m-am ridicat cu grija din ascunzatoarea mea uitandu-ma in toate directiile ca nu cumva sa ma urmareasca cineva .Locul era curat .Nici urma de oameni .

    Din departare s-a auzit un zgomot de arma .Din instinct m-am aruncat la pamant cu ochii inchisi .Dupa focul de arma se auzi  imediat tipatul de durere al unei persoane .O fata mai exact .

Odata cu tipatul acesteia, in minte mi-au venit cateva amintiri .Kim .Era tipatul lui Kim .Cea mai buna prietena a mea de la gradinita .

In timp ce mintea mea redifuza amintirile cu noi doua un alt tipat la fel de puternic ca primul se auzi .Era un tipat chinuit , de durere , un tipat care cersea ajutor .Nu am mai stat pe ganduri gandindu-ma la ce putea sa-i faca acea bestie .Trebuia sa-l opresc .Chiar daca asta ma va costa viata .

 Mi-am adunat ultimele puteri si am luat-o la goana spre locul de unde se auzeau tipetele disperate ale lui Kim .Cu cat ma apropiam mai mult cu atat auzeam plansul celei mai bune prietene .Eram aproape .Stiam asta .Cu fiecare pas adrenalina combinata cu frica punea stapanire pe mine .Nu stiam ce sa fac , eram speriata de moarte ,creierul imi era complet blocat , iar inima ameninta sa-mi iasa din piept .In ciuda acestui fapt nu m-am oprit din alergat .

In minte imi facusem un scurt plan .Trebuia sa le distrag atentia asupra mea si sa-i indepartez suficient de mult de Kim pentru a avea timp sa scape .Inauntrul meu se dadea o adevarata lupta intre creier si inima  .

-Esti sinucigasa ? Ti-e rau cu viata ?Asta e un plan sinucigas , nu ai cum sa scapi .O sa te omoare ! Las-o acolo oricum e deja pierduta , nu mai ai nevoie de ea ! Ramai in viata ,asta e tot ce conteaza acum .Zicea creierul .

-Nu , nu o poti lasa asa .E cea mai buna prietena a ta .Ea nu te-ar abandona niciodata .Trebuie sa o salvam .Poate ca planul nu e bun , dar o sa reusesti cumva .Mereu reusesti .Tipa inima .

Am continuat sa alerg in timp ce eram cufundata in ganduri si amintiri . Crengile mai joase ale copacilor imi intrau in ochi , iar tufele cu spini care se aflau in apropierea acestora imi sfasiau bucatile de piele neacoperite de haine .Hainele aratau groaznic.Blugii candva  albastrii erau rupti si capatasera o culoare maronie la fel ca tricoul meu alb .Sau mai bine ar trebui sa zic tricoul meu maro cu mici locuri albe unde nu ajunsese prea bine praful si mizeria , inca .

Deodata ceva m-a scos din gandurile mele .Sau mai bine zis cineva .La cativa metri de mine era trupul unui baiat intins pe burta , care zacea inert .M-am apropiat cu pasi mici de el si l-am intors usor cu fata in sus .

Pe gura mi-a iesit un mic tipat ,pe care l-am inabusit imediat cu palma .Gatul lui era strabatut de o linie orizontata din care curgeau mici firicele de sange .Hainele si locul in care statuse erau imbibate in sange inchegat .

Mi-am mutat privirea de la haine la fata lui .Acei ochi ciocolatii , acum fara viata , erau larg deschisi , atintiti asupra mea . Un fior rece mi-a strabatut coloana facandu-ma sa ma dau cativa pasi inapoi .Am tresarit cand spatele meu s-a lipit de trunchiul gros al unui stejar batran .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 23, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dirty GameWhere stories live. Discover now